Rize

Neslican'ın adı okuduğu liseye veriliyor

08:04 23 Eylül 2019 7 Yorum Var
Neslican'ın adı okuduğu liseye veriliyor
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • COŞKUN 4 yıl önce Şikayet Et
    kızcağız bizim okuldan mı mezunmuş ... Allah amelince rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemen populizm sarıveriyer heryeri. Bu kadar kahraman varken, sessizce kansere yenik düşmüş onbinler varken yanlış hareketler bunlar. Dikkat çekecekseniz eğitimle vs. ile dikkat çekin. Allah rahmet etsin ama basında çıkmasaydı sessiz onbinlerden biri olmayacak mıydı?
    Cevapla
  • Kennn 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim benim mekanın cennet olsun guzel insan
    Cevapla
  • HATTİLİ ALP 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde kanserden hastalıklardan ve kazalardan ölen binlerce gencimiz var. hepsinin adı mezun oldukları okullara verilirse ne olur???
    Cevapla
  • Su Yolunu Bulur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan hakkın rahmetine kavuştuktan sonra bizlere dua etmek düşer. Allah rahmet eylesin. Okula ismi verilmesini doğru bulmuyorum.
    Cevapla
  • Türkiye, 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşimizi hastalığı boyunca bizlerde takip ettik, ancak, adını yaşatmak için ölen insanların isimlerini bir yere vermekten vaz geçip, kişi adına daha hayırlı işler yapmayı denemelisiniz. Mesela, bu tür hastalıklarda Neslican'ın azimli mücadelesi anlatılıp, yine bu hastalıkla mücadele edenlere destek olunabilir. Veya bu hastalığın pençesine düşmeden erken teşhis için yılda bir kontrol maliyetine yaptırılabilir. Yarın başka biri gelip okulun ismini yine değiştirecek, bu vakıf olduğumuz bir durumdur.
    Cevapla
  • güneydoğulu 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın duyarlı vatandaşlar ve devlet yetkilileri bu hastalığa yakalanan kurtulma şansı binde bir aynısı dayım oğlu da dimdik hastaneye girdi cenazesı.çıktı.çoklu organ yetmezliği niye çoklu organ yetmezliği Allah devletimizden razı olsun kanser tedavisi olan ilac ve masrafı karşılama emri verildi ama bunlar bunu ranta çevirdiler bünye kaldırmiyacak kadar ilac veriyorlar hastayı düşünen yok ne kadar devletten para kuparmanın peşindeler sayın sağlık bakanı acilen buna el atması ve bu hastaneler hakında soruşturma başlatılmalı.ki.başka.canlar.yanmamalı
    Cevapla