Bursa

Öğrencisine tokat atan öğretmene kötü haber!

09:03 23 Ekim 2019 10 Yorum Var
Öğrencisine tokat atan öğretmene kötü haber!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Eğitim şart 4 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen velinin ogrencinin korkusundan işini yapamiyor..bizi bu duruma getirenler duysun...o çocuk ne yapti da ogretmeni tokat attı bakalım bunu kimse sorgulamiyor.
    Cevapla
  • İmam43 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen uzaya çıkmak istedin de engel olan mı oldu Ahmet.Bizim ecdadımızın kitapları bu gün batı devletlerinin üniversitelerinde ders kitabı olarak okutuluyor.Istanbulu feth eden 20 yaşındaki fatih sultan mehmet han kaç tane yabancı dil biliyor bir araştır bakalım Hocası Akşemsettin e karşı bir edepsizliği saygısızlığı olmamıştır.sana yüzlerce örnek verebilirim.En büyük darbe harf inlilabıdır.Nesil atalarının geçmişini bilmiyor,okuyamıyor.
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence olumlu bir karar degildir biz hafta bir kez sıra dayağı yiyerek büyüdük şu zamandaki egitimde verilen kararlar yüzünde öğretmenler velilerin öğrencilerin korkusunda öğrencilerine egitim veremeyecek duruma gelinmiştir bence egitim eski duruma getirilmeli
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölçülü olması kaydıylagerektiğinde dayak olmalı. Öğrenci haddi bilecek öğretmen de bilecek. Okullarda düzen kalmadı. Biz sıra dayağı ile büyüdük, öğretmenlerimi gördüğümde hala önümü ilikler kendime çeki düzen veririm, 30 sene olmuş hala saygımdan ödün vermem, şimdikiler öğretmeni takmıyor Bile. Okuyanların bir kısmı kızacak ama dayak olmazsa yarın kim adam olup iş güç sahibi olacak.
    Cevapla
  • İmam43 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim zamanımızda dayak atmayan öğretmene öğretmen denmez di,eti senin kemiği benim hocam denirdi.ögretmeni karşıdan görünce yolumuzu değiştirirdik,onun için başarı gelirdi.şimdi sıkıysa öğrenciye bir dokun bakalım,öğretmen ne yapsın çaresiz kalıyor.öğrenci hocasından sigara yakmak için ateş bile ister hale geldi.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canim ondan uzaya çiktik.
    İlk beğenen sen ol
  • Öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Koca Fatih bile hocasından dayak yemiş. Okulda öğrencilere söz geciremez olmuşuz. Öğrenci karşımızda aya üstüne atıp sigara içip dumanını tüter hale geldi. Aferin böyle yapmaya devam edin.
    Cevapla
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakime gideceksin ters ters konuşacaksın hakim ceza vermek dahil hiç birşey yapamayacak.o zaman anlar hakim bey.okullarda adam gibi cezalandırma yok.öğrencinin yaptığı terbiyesizlikletin elbet adam gibi bir ceza karşılığı olsaydı hiçbir öğretmen kendini böyle riske atmazdı.
    Cevapla
  • Eytli 4 yıl önce Şikayet Et
    Dayakçıöğretmenler meslekten atılmalı sabrı yoksa gitsin başka iş yapsın.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Memur ya.. Ayrıcalıklı. Hala eski chp geleneği devam ediyor.
    Cevapla
  • Hüdayi 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki İslam geleneğinde hocayla nasıl konuşulur onu da de hele.
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi sende.Okullarda terbiyesizlik dizboyu olmuş.öğrenci okulun en yetkili kişisi olmuş.be yapsa doğru düzgün ceza yok.öğretmene hakaret etse bile.ben tokatı haklı görmüyorum ama okullarda çivi çıktı öğretmenler artık bu yüzden uğraşmıyor.polis nasıl olaya artık olay bittikten sonra müdahale ediyorsa öğretmende sınıfta huzur varmış diğerleri öğrenecekmiş sallamıyor.15-20sene sonra bu nesil sokakları ne hale getirir düşünemiyorum.
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen demek örnek alınacak insan demek. Bu insan ise sokak kafasıyla öğrenci yetiştiriyor. Hemen görevinden alınması gerek.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Tespitiniz öğrenci için geçerli saygısız tipler için değl