Mersin

Korkunç olay! Döve döve öldürdüler

07:13 30 Ekim 2019 3 Yorum Var
Korkunç olay! Döve döve öldürdüler
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Batının çakma düzmece kanunlarını getirip buraya monte ederseniz bu ülkede sosyal huzuru sağlayamazsınız. Devletimiz maşallah sigara denen illeti içkiden daha tehlikeli görüyor ki sigaraya açtığı savaşı alkole gelince sus pus kedi gibi oluyor. Siz hiç sigara içip de katil olanı, avrat boşayanı, kaza yapanı duydunuz mu, yada gördünüz mü? Ama alkol alınca adam bunların alasını yapıyor ve yargı denen sistemde bunlar alkollüydü aklı başında değildi diye ceza vermiyor.
    Cevapla
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    İçkinin tüketilşeceği yerler kısıtlandı haberiniz yok galiba. malum çevreler bozuk atmasına karşın yapıldı bu. Bir de müslüman olmayana domuz yemek haramdır demek anlamsız .
  • Envers 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkollüydüm hiç bişey hatırlamıyorum. Alkollüysen küfür et araçla başkasına vur saldır merak etme sıkıntı yok. Ama normal vatandaş gitmiş yuvası yıkılmış suç olan bu normal olmamalısın. Deli raporunmu var dokunulmazlığın var öldür biç serbestsin.
    Cevapla
  • Koc 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam kana kan dişe diş .
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    idammı ? kana kan dişe dişmi,islamda idam cezası yok kana kan dişe diş dediğin kısas vardır ve kısas aynı namaz gibi farzdır,batının kanunlarıyla devam ettikçe bu sorunlar devam edecek