İstanbul

4 kardeşin sır ölümü! Siyanürü Oya vermiştir

08:26 09 Kasım 2019 8 Yorum Var
4 kardeşin sır ölümü! Siyanürü Oya vermiştir
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    psikolojik rahatsızlıklar arttı bunalımlar arttı.insanlar maneviyattan uzaklaştıkça-bunalımlar artar ayrıca sosyal yaşantıdan uzaklaşıp arkadaşı annesi babası sırdaşı telefon ve internet arkadaşı olduğu sürece bunalımlar artar 10 yıl sonra hergün biri balkondan atlarsa şaşırmayın.
    Cevapla
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    banka baskı yapıp 10 tane avukatını borçlu olan bireye gönderirse böyle bunalıma girip intihat edebilir banka avukatları ve baskı yapanlar derhal yargılanmalı kişiye bunalıma sokmak ölmesine sebeb vermekten hapis yatmalı yoksa bu ölümler hep devam eder.bankalarda tefeci gibi saldırır.
    Cevapla
  • Sert 4 yıl önce Şikayet Et
    Evde 3 kişi çalışmadan yatıyor bankadan kredi kullanıyor ödemiyor sonra avukat ve banka sorumlu öylemi peki kredi borcunu ödemek icin gece gunduz çalışıp takibe düşmeyen vatandaş enayimi banka dolandırmak varken niye calisiyoruz zorla kredimi veriyor banka
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    banka kredi veriyor ödenmediği zaman tefeci gibi müşterinin üzerine çöküyor.50 bin tl lik borç avukat ve mahkeme paraları ayrıca faizlerler beraber 100 bin tl ye çıkıyor ödeyemeyen müşteri bataklığa gömülüyor.devlet çok acil şu bankaları hizaya getirmeli avukatların bazıları kafasına göre faiz ilave ve korkutma yapıyor adeta savcı gibi davranıyor.avukatı şikayet edecek makam yok hiç kimsede avukatlarla uğraşmak istemiyor.bir bankanın 10 tane avukatı var bir birey bankayla asla başedemez
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    eüzü billahi mineşşeytanirracim,kendine zulmeden bir nefis
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazsak boş..Allah afetsin. Ahirette haliniz ne olacak bakalım. Öldür intihar et...ne kötü bir akibet. Allah kimsenin aklını başından almasın. Çekemiyeceği yükler vermesin. Bu arkadaş dans grubundan tanıyormuş. Bu yaşta dansmı olur. Git doğada gez daha iyi ya....
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    siyanürü nereden temin etmiş. ne saçma. bakkalda mı satılıyor bu zehir
    Cevapla
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi burada internet sayfasında 38 tl karşılığında var.yani pompalı tüfek gibi rahatça satılıyor.Yasak yok Devletimiz uyuyor.
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Kredi borcu içinmi...ödemesende olur.hapis yok olamazda.
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    bu işin iki çözümü var.1. siyanür satışının yasaklanması, yada çok sıkı kontrol altına altına alınması 2. Siyanürle ölüm haberlerinin yasaklanması. Birazcık sosyoloji ve sorumluluk bilen haber kaynakları sadece haber yaparak rant elde etme yerine yaptıkları haberin toplumda hangi sonuçlara mal olduğuna baksa problem azalacak. hangi olumsuzluk alanında haber verilirse o konuda problemin arttıgı toplumsal bir gerçek. dilerseniz bu kapsamda istatistik yapın.
    Cevapla
  • ilknur 4 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum size. En azından haber başlığında "siyanür" kelimesi kullanılmasın. İnsanların zihninde bir kaçışa yol açar bu tarz haber yapmak.