İstanbul

Akılalmaz olay! 'Para ve altınları' getir okuyayım deyip...

10:13 03 Aralık 2019 6 Yorum Var
Akılalmaz olay! 'Para ve altınları' getir okuyayım deyip...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Sarı 54 4 yıl önce Şikayet Et
    Iiyi olmuş hak etmişsin sen. Bence sen paraları değil git bir kendini okut. Biri bizim için tüm dünyayı karşına almış Vatanımı nasıl daha güçlü Vatanıma nasıl daha iyi hizmet edebilirim Milletimin iyiliği için daha neler yapabilirim diye canını ortaya koymuş birileri ise sahte peygamber peşinde yok biri fetö nün artıklarını yerbiride gider paralarını okutur. Yazıktır be bize verilen emek. Biraz kendimize gelelim. Rabbim aklı bize boşuna vermemiş.
    Cevapla
  • Envers 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kanunların ilginçliğinden kaynaklanıyor. Serbest kalacaklar hatta mağduru ölümle tehdit edicekler. Sonra tekrar yapıcaklar hatta butür şeyler artıcak.
    Cevapla
  • Eci 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyü müyü kötü kötü konuşup maduru tedirgin ediyorlar sonra dolaptan yumurta istiyor bezin içine sarıp kırıyorlar beze sararken el çabukluğuyla bezin içine yumurtanın yanına muska koyuyorlar.bezin içindeki yumurtayı kırıp bezi açıyorla sen de bir bakıyorsun yumurtanın içinden muska çıkıyor o an bitiyor onların kuklası oluyorsun.sonrasında gelsin paralar altınlar okuyalım veee geçmiş olsun
    Cevapla
  • Sarı 54 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan sende teyzem ile aynı kafadansin. San bir tavsiye vereyim. Git acilen bir doktora görün. Veya aynanın karşısına geç bir kendini sorgula. Hayret edilen tiplerdensin. Senin gibiler olduktan sonra ne fetö biter ne İşid biter ne pkk biter. Tam onların aradığı şekle şemale uyuyorsun
    İlk beğenen sen ol
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim de bi arkadaş vardı..bana benim tanidigim biri var.gelecegi görüyor.gaibden haber aliyor.ölen insanlar cennetemi gidiyor cehennememi gidiyor biliyor diyordu..ben de onu uyardım. Sakın öyle kimselere inanma.islamda öyle şeyler yok dedim. Allahtan baska kimse gelecegi ve bi insanin ahiretteki durumunu bilemez dedim.arkadasim bana çok kızdı..maalesef insanimizin cogu boyle seylere inaniyor.sonrada dolandirilinca da basbas bagiriyor.
    Cevapla
  • Yaşar dede 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH HU TEALA akıl dağıtırken nerede idin aç gözlülügün sonu budur
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar hep islamı bilmemezlikten oluyor
    Cevapla
  • Yaşar dede 4 yıl önce Şikayet Et
    İslama alakası yok aç gözlü olunca böyle oluyor işte
    İlk beğenen sen ol