Çorum

112'ye yapılan ihbar pes dedirtti!

13:26 22 Ocak 2020 12 Yorum Var
112'ye yapılan ihbar pes dedirtti!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • lacivert 4 yıl önce Şikayet Et
    En az 3000 tl ceza kesilsin . bu asılsız ihbar veya dalga geçmek için arayan kişilerin isimleri ,fotoğrafları . 112.gov.tr, internet sitesinde yayımlanarak bu kişiler teşhir edilsin .
    Cevapla
  • RAMAZAN 4 yıl önce Şikayet Et
    309 tl ceza çok komik bir rakam. hiç bir caydırıcılığı yok.112 acili asılsız ihbarlarla meşgul etmek,112 acilin hayati tehlikesi olan bir insana müdahalesini engellemektir. bu adam öldürmeye teşebbüstür. cezası da ona göre olmalı.
    Cevapla
  • mustafa çevik 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorgusuz 3 gün nezarete atacaksın.
    Cevapla
  • Ispartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Evden kovulan yatacak yer arayan aramaya başlar bu sefer de...
    İlk beğenen sen ol
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin en büyük eksikliği cezaların hakkıyla uygulanmamasıdır.Bu kişileri tesbit edip 2 parmağini keseceksin
    Cevapla
  • 1 Fanikul 4 yıl önce Şikayet Et
    cezalar para ile ölçulmemeli.kişinin özlük hakkını kısıtlamak engel olmak ve öldürmeye teşebbüsten sorgulanmalı ki caydırıcı olsun
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    112 yi arayan her numara ya ücret yansıtılsın ücret iadesi sadece gerçek ihbarlara iade edilsin (ama bu ücret keyfi aramalardan caydıracak bir ücret olsun)
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    bu alçaklara hapis cezası vere cen bak bakayım bir daha yapar mı inşallah bunu yapanlar yakınlarının ihtiyacı olduğunda denk gelirde ömür boyu unutmaz
    Cevapla
  • hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    o tür insnları tespit edip en ağır ceza neyse kesilmesi lazım ne parası bazı şeylerde paraylada ölçülmez yazıktır bune ya önüne gelen yüz onikiyi araya nerede görülmüş aslında bu tür insanlara sağlık hizmetinde yok etmek cezası kesileçek en az 10 yıl tespit edilirse öyle yağmamı var üç krş beş krş para değil eğer sağlıkta yardım alıyorsa hemen derhal onun sağlık yardımları kesilmesi lazım cebinde versinki aklı başına gele canı sıkılan yok hekime saldırsın yok hemşireye saldırsın yok görevlilere saldırsın bu kadarda olamaz eğer o kişi bu 112 yalanla dolandırıcılık yapıyorsa bunu tespit edilip engelemesi lazım beni rahatsız edeni cepten engeliyorum bir dahada aramıyor
    Cevapla
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    zorbir şey diyil yeni bir hat açın her ilde 20-30 kişi alın vatandaş konuşsun ekmeğimi yok yaşlımı gitsin alsın dert mi dinletcek konuşsun bilgilendrlmekmi istryr aydınlatılsın küçük bi ücretlendrme alınsın otomotik tlfdan düşsn yani mızmızlanmanın anlamı yok 112 den de yük kalkar herkes rayı arar mesela 111 olsun
    Cevapla
  • Diyarbekri 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en enteresan ülkesi haline geldik. Adam katil veya adi suçtan tutuklanıyor, kontrol şartıyla serbest bırakılıyor. Batıda böyle değildir. Cezalar caydırıcı ve insanlar ceza almaktan korkuyor. Batıda asılsız telefon ihbarı cezadır. Türkiye'de karşılığında hiç ceza yok, millete bunu marifetmiş gibi aptallığından kullanıyor. Haydi hayırlısı.
    Cevapla
  • BIR DOST 4 yıl önce Şikayet Et
    Sim kartı olmayan cihazlarda arama yapma engellensin. sim kart üzerinden asılsız arama yapanada 3000 tl ceza yazın kimse oyun oynamasın.
    Cevapla
  • recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar çok az. İnsan Hayatlarıyla oynayanlar İnsanlıktan Nasibini almamış olan Bencil İnsanlardır. Cezaların en Az Beş bin Lira olması gerekir Caydırıcı olsun.
    Cevapla