Konya

Kadir Şeker: Ağlama sesine dayanamadım

07:58 10 Şubat 2020 15 Yorum Var
Kadir Şeker: Ağlama sesine dayanamadım
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Taşkın Yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kardes olaya mudail olmasa bir kadin daha belki olecekti kendini ve kadini ssvunma amacli istem disi kavgsya karisip malesef katil oldu Allah yardimcisi olsun
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaç sevabtan kurtul günahtan diyecek başka birşey yok
    Cevapla
  • Hukukçu 4 yıl önce Şikayet Et
    Olayın kadının canının tehlikeye düşüreceği yönünde gelişeceği kesin değildi.Ayrıca iyilik yapmak için müdahale eden saldırıya uğrayınca bıçağa sarılmasa en çok bir iki darbeyle olay sona erecekti. Öldürme asla savunulamaz. Burada kazayla ölüm de söz konusu değil. Kendini savunur görünse de muhakkak az da olsa ceza almalı. Yoksa herkes birbirini öldürmeye başlar. Popüler olan kadın hakları bahanesiyle cinayet işlemek serbestleşir.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim büyüklerimiz hep şöyle derdi öpenle öpülen kurtulur gören gözleri oyarlar yani olan araya girene olur ben bu olaydan bunu anlıyorum
    Cevapla
  • Bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    Delikanli kadini savunuyor kadinda kocasini vaybe cocuk magdur yazık Kadir kardeşim keşke araya girmeseydin.
    Cevapla
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuğu salınki millet karısını sevgilisini sokak ortasında dövemesin sövemesin
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Birincisi normal, işinde gücünde, efendi bir insan cebinde bıçakla gezmez. İkincisi adam ve kadın karı koca olduğunu belirtmişler ona rağmen olayın içine girmeye çalışması mantıksız.
    Cevapla
  • Baki Kullap 4 yıl önce Şikayet Et
    kadın verebileceği kadar doğru ifade vermiş.bir tarafta kocası bir tarafta yardımına gelen delikanlı;Daha nasıl ifade versin.Zor bir durum ancak yardım etme isteği yok edilmemeli,bu delikanlının geleceği karartılmamalı,acaba nefs-i müdafaya girmez mi? Delikanlı adına hayırlı bir karar çıkar inşallah.
    Cevapla
  • Taşeron 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun amin
    Cevapla
  • Birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Site hakında bir önerdim var.yorum yaparken beğenmeme butonu eklenirse çok güzel olur
    Cevapla
  • Yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Cibində bıçaq olan normal birisi deyil,onu köməyə çağıranda yox nədən bıçaq lap saldırı, mərdliyi kişiliyi yox bu adamın,cana qiyan bu yaramaz terrorist canlıdır.Bu terroristi yaxşı araşdirmak lazım.
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar...kadınlar...kadınlar... Allah'ın(c.c) emri ve Rasulullah'ın (s.a.v) sünneti olmasa evlenmek çok mantıklı değil ya 33 yaşındayım 10 tane kadın tanıdım evlenmek için paran varsa ve ona al harca istediğin kadar ne yaparsan yap dersen hediyeler alırsan senden iyisi yok ama bitti yada bitmek üzere az biraz ayagımızı yorganına göre uzatalım dersen senden kötüsü de yok (Allah herkesin karşısına gönlüne göre birini çıkarsın)
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadina yardim etmesen busefer dicekler yardim etmedi kimse gecenler gördük türkiye ayaga kalkti adam esinin bogazini kesti. Simdi yardim eden oldu yine busefer Millet kari koca arasina niye girdin... Lo Lo da lo lo
    Cevapla
  • frk 4 yıl önce Şikayet Et
    Beyler bayanlar. Aman ha sokakta kari koca kavgasi gorurseniz kafanizi cevirip bile bakmayin. En kral kazigi siz yersiniz.
    Cevapla
  • fahrettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kardeşimiz böyle bir durumda mahkum edilirse,vurdum duymaz ,umursamaz,bana neci insanlardan oluşan bir toplum haline geliriz.Kimseden vicdan ,merhamet ve yardım beklemeyin.Daha çok kadın vahşeti senaryoları izleriz.AYRICA kadının ifadesinde genç kardeşimize söylediği sözler keşke .....dedirtme noktasına getiriyor...
    Cevapla