İstanbul

Kan donduran olay! Genç kızın hayatını polis kurtardı

15:33 11 Şubat 2020 4 Yorum Var
Kan donduran olay! Genç kızın hayatını polis kurtardı
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan doğru değil asla ama 17 yaşında bir kız çocuğunun bir erkek arkadaşı, sevgilisi olması normal mi ? Allah aşkına bu ülke nereye gidiyor böyle yaa ? İslam aleminin lideri olacağız diyoruz ama milletimizin çoğu Batılı gibi yaşıyor. Nerde kaldı örf ? nerde kaldı adet ? nerde kaldı gelenek görenek ? Özellikle bu İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde insanımızın kendi özünden hiçbir şey kalmamış. Bu ne ya ? 8 tane Avrupa ülkesi gezdim Almanya, İngiltere ve Fransa dahil inanın bizim büyükşehirlerimizde yaşayan vatandaşlarımız bu ülkelerdekilerden daha beter.
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Görmezde kusura bakmada bir çocuğunda sevgilisinin olması normal değil. Erkek olsun kız olsun fark etmez. Bu ülkede Türk-İslam medeniyetine ters olan ne varsa normalleştiriliyor ve giderek daha kötü bir hal alıyor işte sorun bu. Aile kurumu yok ediliyor bu ülkede sonra yok özgürlük, yok demokrasi, yok medeniyet. Bu saçmalıklarla topraklarımızı değil insanımızın aklını esir alıyorlar.
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    hep bu 'ama' ile baglanan cumleler... Allah askina su vahsette bu cumleyi dusunecek durum var midir, bir an kendinizi o bagajda giden kizin yerine koyar misiniz?! hicbirseyi gozunuz gormezdi degil mi..
    İlk beğenen sen ol
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlık görevini yapan kişinin ellerinden öperim, buna benzer vakaları görüpte susan herkese ibret olsun.
    Cevapla
  • sefa7 4 yıl önce Şikayet Et
    aile kurumu bitti. emeği geçenler nasıl hesap vermeyi düşünüyor acaba.... Allah hepimizi ıslah eylesin. amin.
    Cevapla
  • Tufan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aile kurumunu bitirenler bizleri İslam-Türk medeniyetimizden uzaklaştıran zorla Batılılaştırmaya çalışanlar. En basit başka bir örneği memlekette bazı yerlerde Kuran bakın Arapça demiyorum Kuran alfabeleriyle süslenen dükkan tabelalarından rahatsız olanlar İngilizce, Fransızca ve Almancadan rahatsız olmuyorlar. Bu celladına aşık olmaktır. Tek bir kurşun atmadan senin insanını kendilerine benzeterekten elinden alıyorlar ama biz ve maalesef devlet hala bu ülkenin insanının Batılılaşmaması için bir önlem almıyor
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayıkla pirincin taşını.
    Cevapla