İzmir

Evden kaçan 3 kız bakın nerede bulundu!

07:38 26 Şubat 2020 15 Yorum Var
Evden kaçan 3 kız bakın nerede bulundu!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Cahillik 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu üç kafadar nereye gidip ne yapacaklardı bunun öğrenilmesi gerek yoksa akılları başına gelmezse yine kaçarlar nasıl bir cesaret kaçmışlar kötü niyetli insanlar çok..
    Cevapla
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    havalar biraz ısındıya kaçmalar macera aramalar çoğalır aileler yandı birileri keyif peşinde evdekiler öldümü kaçırıldımı yanıp tutuşsun kimin umurunda gençlik cahillik bu olsa gerek önceden dayak vardı kesin çözüm
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sokak ortasında sevgilisi ile öpüşen bir kıza yaşlı bir kadın ayı ayıp utan bir de örtülüsün dediğinde yanındaki erkek canın çekiyorsa sende gel diyecek kadar edepsiz. Birine bir şey desen kendini adliyede buluyorsun. Kanunlar gözden geçmeli. Ayrıca bazı hakimlerin verdikleri kararlar insanların yöneticilere düşman olmasına neden oluyor. Sokaklardaki ahlaka ve edebe aykırı davranışlar hat safhada. Onlar yasaklanmalıdır. Hiç bir Avrupa ülkesinde böylesini göremezsin..
    Cevapla
  • 61KENARABENİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipler ilk fırsatta gene kaçarlar ve bu sefer adı kaçmak olmaz,anne ve babalarına biz gidiyoruz arkamızdanda vırvır yapmayın derler...Yada 18 yaşını beklerler ve sonra vınnn.Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimse otostop cekenleri arabasina almamali.Basa bela rrsmen
    Cevapla
  • selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğitimde hangi seviyelere geldiğimizin gerçeği.Bu çocuklara daha fazla özgürlük daha fazla özgürlük derseniz olacağı bu.Biz AB ve ABD geleneğine göreneğine göre yaşam biçimimizi değiştirirsek olacaklar bu kadar ile kalmıyor.Her çocuk Üniversiteye gidecek diye bir kural yok.Üniversite bitirince ne olacak çırak dersesn olmaz,kalfa desen olmaz usta desen hiç olmaz,Meslek liselerinde 1980 li yıllarda sınav ile giriliyordu o mesleği öğrenilmeden mezun olunmuyordu.Darbe zihniyeti meslek liselerin ve ülkenin kaderi ile oynadı.
    Cevapla
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Günümüzdeki Tüm gençlerde beyin yerine başka bir şey var bende anlayamadım... Orta öğretimden sonra sigara nargele gibi tütün mamulleri vede uyuşturucu gibi tüm kötü alışkanlıklar var buna aileler çare bulamıyor Devlet izlemekle yetiniyor NEREYE GİDİYORUZ ???
    Cevapla
  • anlamak. 4 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımızın meşhur bir lafı vardır kızını dövmeyen dizini döver demişler bunlar boşuna söylenmemiştir.
    Cevapla
  • TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    özgürleşmeye gitmişler. karışmayın onlar geleceğin mankenleri . onlar böyle bir hayatı tercih etmişler. insanın kendine ettiğini cümle alem edemezmiş.
    Cevapla
  • YILMAZ şahindur 4 yıl önce Şikayet Et
    ohhh.. çok şükür bacılar bulundu, iyi ki başlarına kötü birşey gelmedi, yaa ya da gelmemiştir, diyelim, anaları çook ama çook üzülürdü, şimdi ise yüzleri fana halde gülecek, ve sevindirik olacaklar, geçmiş olsun bacılar,
    Cevapla
  • Hakkı Doğrusöyler 4 yıl önce Şikayet Et
    Aileler çocuklarına hayat bilgisi eğitimi vermeliler. Okullarda sadece öğretim var. Milli eğitimimiz MİLLİ DEĞİL ne yazık ki hala USA müfredatıdır.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Gençlik tv, internet de gördüğü hayatın gerçek hayat olduğunu sanıyor. Oysa ikisinde de amaç para kazanmak olduğundan programlar ve uygulamalar ona göre kurgulanıyor. İşin kötüsü büyüklerin tecrübelerini de cahillik olarak görüyorlar nasihat istemiyorlar.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Başlarına kötü bir şey gelmeden çok şükür bulunmuş. Bunlar daha hayatı bilmiyor...
    Cevapla
  • karabatak 4 yıl önce Şikayet Et
    Başlarına kötü bir şey gelmeden mi ki düşündürücü bir olay
    İlk beğenen sen ol
  • Üzeyir 4 yıl önce Şikayet Et
    Şükürler olsun bulunmuşlar kadın tacirlerinin vede terör çetelerinin ellerine düşmemişler . Lakin haberde bir şey dikkatimi çekti dilenir geçiniriz diye yazışmalar olmuş demekki duygusal olmamalıyız bazı konularda hassas olmalıyız acıyıp verdiğimiz paralar aileleri parçalayabiliyor çocuklarımızı sokaklara düşürebiliyor.
    Cevapla
  • Dogruluk 4 yıl önce Şikayet Et
    İslam'dan uzak durdukça yavrularımızın aklına yanlış düşünceler girer Allah yardımcıları olsun inşallah
    İlk beğenen sen ol
  • kasım korkmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    80 lere dönün ünlü olursunuz belki
    Cevapla