Konya

Kadir Şeker hakkında 18 yıla kadar hapis istendi

07:37 18 Mart 2020 15 Yorum Var
Kadir Şeker hakkında 18 yıla kadar hapis istendi
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Özgül serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadir şeker için beraat istiyoruz masum ve suçsuz bir çocuk onun için adalet istiyoruz adaletin yerini bulacağına inanıyoruz kadir şeker için beraat istiyoruz allah yardımcın olsun insallah yavrum
    Cevapla
  • Evet 4 yıl önce Şikayet Et
    Medya medya medya, yok kadın cinayetleri yok kendi köpek muhabbetleri, al işte elin garibanının sonu düşmeyin kardeşim bu tongalara, bırakın herkesi kendi haline.
    Cevapla
  • kılçık 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun hayatı mahvoldu.Sana ne kardeşim bırak ne halleri varsa görsünler.Gençlik işte bulaştı,işin sonu kötü ye gitti.
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala şeytanın yolundan gidenler var.Kavga vardır kavga vardır.Tartışa vardır tartışma vardır.Her kavgaya her tartışmaya bıcakla mı mudahale edilecektir. Normal yoldan el kolla ayırmak zor bir şey değildir.Zor olsa bile çevreden yardım istenir polis aranır.Bıcakla gidilmez.Bıcakla mudahale edilmesi için özgürün kadına bıcakla saldırması gerekiyordu.Özgürün kadirin elinde bıcağı görünce sinirlendiği söyleniyor.Özgür haklıdır. Ayrıca her sevgili arasındaki tartımadan adam mı haklı oluyomuş.Kadın da haksız olabilir.Hep erkek haksız olcak diye bir durum vardır.Kadir aralarındaki durumu nerden biliyomuşta bıcak cekmiş?Burda kadir şekeri savunanlar vebal almıştır.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    genç arkadaşın suratına bakılırsa baya darp edilmiş son çare kendini savunmak için bıçak çekmiş. Bıçak taşıyorsan bel altı çalışması grektiğini bilmediği için.Yediği ceza çok yerinde hatta az bile. Bıçak uzunluğuda fazla.Bıçağı vurduğu yer direk öldürücü bölge . Hakimlerin kararları yerinde.
    Cevapla
  • Kimyacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk genç, kavga edenlerin ikisi de problemli. Genci ziyan etmeyin. Ben yanımda birini boğazlasalar artık karışmam . Bazı olayların toplumsal yönü vardır. Çocuğu salın yoksa bundan sonra kimse kimseye karışmaz ve şahitlik de yapmaz.
    Cevapla
  • Adalet mi, 4 yıl önce Şikayet Et
    Olaya gir tartışmayı büyüt hazırda tuttuğun silahı kullan öldür. Adaletle hüküm verilmezse mülk temelinden sarsılır. Ölen adam bu olayda masumdur, ahını küçümseme afet olup hepimizi tutar. Kendi elimizle yakıyoruz dünyayı, ya kıyamet kopacak, ya hizaya geleceğiz.
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadir şekeri savunanlar katilin gunahından pay almıştır.Dolayısyla kadir şekeri savunanlar bu düşüncelerinden dolyıda sorumludurlar fiilere gecmese bile.Her zaman yaıyorum.Kadir şekeri savunanların başlarına bela gelecektir. Çünkü özgür kadına bıcakla saldırmamıştır.Yine kadının yuzunde gözünde darp izi de yoktur.Bu durumda kadir şeker resmen katildir.Cezası muebbettir.Ama ne yazıkki kanunlarımız iyi işlemiyor.
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman trafikte mesela bir kadınla bağrışan adamı öldürecekmisniz?Kadınlar da araba kullanırken suclu durumda oluyo.Kadınlar da bazen edebsizlik yapıyo.Vicdansızlar neye göre o adamı öldüreceksiniz. Kadir şekeri savunanlar da katile ortaktır. Eğer adam kadına bıcakla saldırıyorsa sen de bıcak varsa git mudahale et bıcakla.Bıcakla mudahale anca böyle olur. Adam kadını dövüyorsa kadında yardım istiyorsa elinle kolunla ayır.Veya sana da vurdu ise adam sen de ona vur dövebiliyosan döv.dövemiyosna sen de yardım iste veya polise bildir.Ama dövme yuzunden o adamı öldüremezsin.Zaten bu olayda kaldıki kadını şiddetle dövme olayı yoktur.Ayırca 23 cmlik bıcak niye tanışınıyor?
    Cevapla
  • Paşa44 4 yıl önce Şikayet Et
    Kader kurbanı gence yazık oldu... her şerde bi hayır vardır..
    Cevapla
  • başkan44 4 yıl önce Şikayet Et
    bırak adam isterse öldürsün kadını sanane bize örnek oldu bu olay taktik görmezden gel uzaklaş ordan.
    Cevapla
  • hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    birileri bu bıçaklı genci kahraman yapma peşinde. ölen şahsın sevgili iki ayaklısı evli kocasından kaçmış kim bilir kaçtığı sevgilisine ne yapmış bilinmez kimene bu adamı öldürmeye sebeb değil. katil serbest kalırsa sokakta karınıza sesinizi bile yükseltemezsiniz.ne kanun kalır nede nizam gelen giden sılahı çekip vurur. eli bıçaklı katıl müebbet yemeli.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    tam tersi sokakta dayak yiyen kadın görürsek elleşmiyeceğiz 1 tokat belkide biz karımıza atarız !!! Sadece Yanında Bıçak taşıdığı için 12 yıl yargılanmalı bu vatandaş doğrusu budur.
  • Greenpeace 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyin peşindesin zaten bu gence kanun 12-18 yıl arası yargılanabilir diye hüküm vermiş hakim de takdir hakkını kullanıp en düşüğünden 12 sene verdiğinde, birde bu genç için iyi hal şartı ile cezası tahminim 6 yıl olur buda bu genç yaşta biri için epey bir zaman değil mi! 'takkeyi önüne koyup düşünmek için' 6 yıl yatmak kolay mı! tecrit bir şekilde, bir düşün istersen müebbet almalı derken.Birde orada kadın eşi? tarafından boğularak yada darbe ile ölseydi kadın hakları savunucuları ayaklanmıştı şimdi ise kılları kıpırdamıyor!
    İlk beğenen sen ol
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    ceza almaz ise de sıkıntı.. şimdi piyasada yok efenim karısını dövüyordu da gittim öldürdüm diye olaylar artmaya başlar.. can kurtarmak için can alınmaz !
    Cevapla
  • yazık adalete bak 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk istemeden öldürmüş, o adam ölmeseydi veya engel olmaya çalışmasaydı kadın ölecekti. bu ne biçim adalet. yazık gencecik çocuğu bu dünyada iyi niyetinin kurbanı mı oldu?!!!
    Cevapla
  • ersan 4 yıl önce Şikayet Et
    Esas senin adaletne bak.O zaman herkes birilerini öldürsün,istemeden öldürdüm,kazayla öldürdüm desin.hafif zeza alsın.Bu nasıl bir zihniyet. Ayrıca kadının öleceğini nerden biliyosun.Özgür kadına bıcakla mı saldırmış?Kadın da darp raporu hafif duzeyde...
    İlk beğenen sen ol
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    olay carpitiliyor ortada darp yok birbirine bagrisan kavga eden iki cift var ne olursa olsun hic bir kavga taraflardan birini öldürerek ayrilmaz yerinde bir karar bence
    Cevapla