Ermeni vahşetinin gerçek yüzü; Quba gerçeği
Ermeni vahşetinin gerçek yüzü; Quba gerçeği
Hafta sonu Türkiye’den önemli bir heyetle Azerbaycan’daydık.

Yorumlar15

  • abdullah kırıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    yapılacak şey; hemen bu kemiklerle ilgili DNA analizleri bağımsız bilimsel kuruluşlarda yaptırılıp, bu gerçeği tüm dünyaya ilan etmektir. yoksa haber 3 gün sonra unutulur gider. bu soysuzların sesi ancak böyle kesilir. bunların destekçileri de bir daha konuşamazlar. tabi insanlıktan nasipleri varsa
    Cevapla
  • savaş kazan 9 yıl önce Şikayet Et
    bunu,taner akçam'a anlatın.kendisine mail attım.ermenilerin öldürdüğü müslümanlar,ittihatçımıydı,diye.köpürdü,bana.ermeniler,sadece intikam saldırıları yapmış.o kadar.binlerce müslüman,öldürülüyor.yanlızca,intikam.demek,ermeniler,soykırıma niyetleseler,bir tane müslüman kalmayacak.şanslı nesilleriz.suçu olmayan,hayatını kaybeden ermeniler var.Tüm türkiye,biliyor.her iki toplum,acısını yaşamalı,dostluk zamanı,affetme zamanı.ama,rusya,fransa izin verir mi?çıkarları için izin vermez.canımız azerbaycan'da toprağını kaybeden binlerce azeri kardeşimiz,hakkını helal eder mi?asla,etmez.
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    ermeni açılımı yaparsak ağrı ığdır kars ve erzurumu ermenilere verirsek bu acıları sineye çekersek toplu mezarları kazmazsak barış gelir.
    Cevapla
  • yusuf80 9 yıl önce Şikayet Et
    Sonra çıkıp Türkler bizi katletti derler,birilerinin hepsi de ermeni olur
    Cevapla
  • napsitli 9 yıl önce Şikayet Et
    dedigim gibi en iyi ermeniye karsi bile asla sirtini donmeyeceksin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sidar AKGÜN 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşlerime ve ecdadıma Allah'tan rahmet diliyorum. Zalimi ve zalimle beraber olanı da lanetliyorum, Allah'tan kahır diliyorum. Eğer bir yahudinin kafası çivilenerek öldürülseydi, israil eline geçirdiği tüm müslümanlara aynını yapardı.
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 9 yıl önce Şikayet Et
    osmanlida satakatli millet diyelen ermenilerin ic uzu
    Cevapla
  • __hakan__ 9 yıl önce Şikayet Et
    insan kendine milletine bunu yaptırtırmı
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • savunma-taarruz 9 yıl önce Şikayet Et
    ermenilerin yaptığı soykırımı onların yüzüne vuralım. savunma değil, taarruz yapalım.
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Uğur 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayır, maalesef bütün dünya böyle bir şeyi "arşivler açıldığında" öğrenmeyecek. Çünkü burada önemli olan, arşivler değil, gerçekler değil, siyasi güçtür. Siz tarihî gerçeklerin açığa çıkmasını söylüyorsunuz. Yahu gözümüzün önünde hep Müslümanlar katledildiği hâlde, Müslümanlar canavar, Müslümanlara düşman herkes masum ve mağdur gösterilmiyor mu? Basını kontrol eden Frenk ve Yahudi kodamanları bu güce sahip oldukları müddetçe gerçekler hiç bir şekilde "dünya" tarafından kabul edilmeyecektir. Ne zaman ki Frenk ve Yahudi kodamanlarını alt ederiz, ancak o zaman hakikati kısmen veya büyük ölçüde kabul ettirebiliriz. Frenkleri alt etmenin yolu Said Nursî'nin zannettiği gibi "ikna" değil, güçtür. Zira onlar Nursi'nin onları tesmiye ettiği gibi "medenîler" değil, hâlâ dahi "kuzeyli barbarlar"dır.
    Cevapla Toplam 33 beğeni
  • yabuz 9 yıl önce Şikayet Et
    kardeş medenilere galebe ikna ile olur icbar ile değil sozu bediuzzamanın.burası doğru.ama medeni ile kasdedilnin yahudi ve frenkler olduğu acaba senin yorumun olmasın.
  • kays 9 yıl önce Şikayet Et
    bediüzzaman dahildeki düşmana galebe ikna iledir demiş hariçdekine dememiş dahili içimizdeki hariçteki dış düşman
  • Yörük KURT 9 yıl önce Şikayet Et
    Beynine sağlık Uğur.
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Hep biliyoruz bu katliamları ama Avrupa devletleriyle ermeniler aynı çizgideler fayda etmiyor..! Bizim top yekün birlik olmamız gerekiyor..! Çoğu islam ülkeleri kardeşlerini şehit eden Mecusilerle birlikte onları zengin ediyor..! Allah sen yardım eyle yarabbim..!
    Cevapla Toplam 28 beğeni
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya Âdil! Bana “Kızıl Sultan” adını takan ve devrilmem icin ellerinden geleni yapan Ermenileri, şimdi beni devirenlere parçalatıyorsun! Bu cellatları da, kim bilir, kimlere parçalatacaksın? Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han !
    Cevapla Toplam 22 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat