Yıldızın yükselişi devam edecek
Yıldızın yükselişi devam edecek
Ak partili kadrolar bu ülkeye ciddi hizmetler yaptılar.

Yorumlar26

  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam burs verenler kurban verenler fitre saka verenler teröre yardım mı etmiş oluyor..Bu bağlamda FETö ile mücadele nereye kadar...siz zamanında kurban vermediniz mi burs vermediniz mi..şimdi mücadele eden hükümetin ekseriyetinin böyle yardımları olmadı mı..milli görüşten ağabeylerimiz hiç kurban burs sadaka fitre zekat kurban derisi toplamadılar mı..nasıl değerlendirmek lazım ..kafam karışık..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Samet 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıldızın yükselişinden diğer bir mana siyon yıldızı olabilirmi zira hala anlayamadık biz Akpliler olarak, Türkiye ne zamandır İsraille dost ve müttefik. Mavi marmarayı unuttukmu, naçizane buna yorum getirirseniz çünkü bu yüzden kopuşlar olabilir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • observer 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam bu minvalde şu son olaylardan sonra görülen rüyalardan biraz dem vursak. Önce siz kendinizinkinden başlasanızda.... Zira görülen rüyalarda Sayın Davutoğlunun gitmesiyle yaşanacak olanların Allahu alem pek hayıra alamet olmadığı yönde endişeler var.......
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ezo 7 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili hocam, Ben de sizden uzun zamandır bu meseleyle alakadar bir yazı beklemekteydim. Nitekim Davutoğlu Ahmet Hocanın gidişi beni fevkalade üzmüştü. Fakat yazınızı okuyunca içimde yeniden ümitler belirdi... c. Başkanımıza Allah uzun ömür versin ama ondam sonra da daha iyisinin geleceğini düşünmekteyim Allah u alem... yıllarca Erdoğanı gönülden sevdim hala da seviyorum, ama Ahmet Davutoğlu gerçekten çok birikimli ve ehl i tarik bir adamdı... Tayyip Erdoğana karşı içimde bu yüzden bir süredir öfke oluştu, acaba denildiği gibi tek adam mı olmak istiyor da ondan mı yaptı diye? Bu konuya da eğilirseniz çok memnun olurum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Şüheda 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Allah Razı olsun. Her şeyde vardır bir hikmet, A.Davutoğlunun gitmesine çok üzüldüm ve lakin bize dua etmek düşer. Allah başımızdakileri Sırat-ı Müstakîm den ayırmasın. Ümmeti Muhammed'i de düşünsünler, karar alırken, Türkiye'de bir yaprak kımıldasa, buralarda fırtına esiyor. Hocam Allah şifa versin, umre ibadetiniz kabul olsun, sonraki sohbet içinde çok teşekkürler, bende nerdeyse cebriyeci olacaktım ;-( siz bir tefekkür ettiniz benim gönlüm ferahladı, yoksa sebeb sonuç diye debelenip duracaktım, aslında biz insanlar hiç bir şey bilmiyoruz :-) Öğrendikçe ne kadar da hiç bilmediğimiz ortaya çıkıyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hasan Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Mehmet Ali BULUT Hocam, Allah CC sizden razı olsun. sizi ve sevdiklerinizi sevdiği kulların listesine dahil etsin. Vesselam. Hasan H. İLDEMİR
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Şikayetim var 7 yıl önce Şikayet Et
    muhterem büyüğüm, paralel güruhun ümmetin fertlerine reva gördüğü zulmüne, şahsı ve fikri tezahüru açısından "asrın deccaliyeti" hükmünde olması (Allahu alem) kuvvetle muhtemel olan f.gülen hakkında risale-i nurlar ve kadim zamanlardan vaki olan delillere hakim olmanıza rağmen ısrarla "susan dilinizi-körleşen gözünüzü" zat-ı alinizin gönlünüze ve maşer-i vicdana şikayet ediyorum.
    Cevapla
  • Şikayetim var 7 yıl önce Şikayet Et
    hasan hüseyin bey, yazdıklarıma ilişkin "zarfa değil mazrufa bakınız". Herhangi bir nakısiyete işaret edişim söz konusu değil ve olamaz. Haksızlık karşısında efkar-ı umumiyenin malumu olmasına rağmen "ısrarla susan dile-kaleme", gönülden sitem edişim neden ayıp olsun. bence tam tersine bir sünneti ihya etmek değil midir. Allaha emanet olunuz.
  • Hasan Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yorumcu, bu yorumunuz hiç de yerinde olmamış. sebebine gelince Sayın Bulutun sadece bir yazısı ile değil o sürece dair yazdıkları ile değerlendiriniz. bir diğer husus da Sayın Bulut gözlerinden biraz rahatsız, eğer bunu bilerek o ayıp cümleyi kurduysanız yazık size, eğer sıhhati ile ilgili bir bilginiz yok ama yazının gelişatı üzere yazdıysanız bu da çok ayıp. vesselam.
    Toplam 3 beğeni
  • sinan haymana 7 yıl önce Şikayet Et
    Velev ki dediğiniz doğru bile olsa, Peygamber efendimiz dahi bilmesine rağmen münafıkları açıklamazken onun ümmetinden Peygamberimizin sünnetine uymayan bir şey istemeniz doğrumu Ben gelmedim davi için benim işim sevi için Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim YUNUS EMRE
    Toplam 1 beğeni
  • ömer koç 7 yıl önce Şikayet Et
    hocam kalemine sağlık fakat anlamadığım bir cümle var demirelin bu memlekete ne katkısı olmuşki üstelik son zamanlarında müslümanlara verdiği eziyeti mosgof yapmamıştır yapsa bile mosgoftur demirel nüfus cüzdanlarının yüzde 99 u müslüman yazan bir devletin cumhurbaşkanıydı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    amin amin amin
    Cevapla
  • Yusuf BUDAK 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin hocam. Sık yazacağım diyorsunuz ama sözünüzü tutmuyorsunuz. :) Her gün yazınız var mı diye ümitle bakıyor lakin göremiyoruz. İnşallah sağlık ve afiyetiniz daim olur daha sık yazar milletimize ve bilvesile ümmete nefes olmaya devam edersiniz. Selam ve muhabbetle..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sami 7 yıl önce Şikayet Et
    Amin İnşallah.
    Cevapla
  • nbo 7 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • bergamali_ 7 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan bizim, ekranda görünenler bizleri bölmek isteyenler, daha görünmeyen bizler vatanseverler var, bir şeye dikkat! iş bize kalırsa ekranlarda shov yapmayız.....
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • sert dede 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam güzel yazmışsın da hüküm belirtmemişsin, hükmümüzü neye göre vereceğiz. Son cümleden Hz Ali (RA) neyi murad ve işaret ediyor. Onu da izah etseniz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • sinan haymana 7 yıl önce Şikayet Et
    mümin şükreder ve sabrader dolayısı ile asla kaybetmez. çok güzel bir yazı olmuş
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat