Başkanlık dönemi
Başkanlık dönemi
Davut dönemi (yapılanma) bir kere daha ertelendi. Demek ki Talut işini (sistemle mücadele) henüz bitirmemiş.

Yorumlar11

  • fatih mehmet mutlu 7 yıl önce Şikayet Et
    İttihad önce, bu toprakların, (ırki demiyorum) manevi rabıtayla köklerinin bağlı olduğu TÜRKİSTAN ile, Yesi, Buhara, Semerkant, Kaşgar ile gönül bağı kurarak başlar. Ama sizin hükümetinizin buralara gönlü hiç kaymaz. Onların kalplerinin bağlı olduğu yer, tarihte eşariliğin, bugün ise vahabi/selefiliğin müdafii olan Mısır, Elezher, İhvan, Hamas, Nusra gibi topluluk ve cemaatler. Çünkü zaten kendi ideolojilerinin kökleri orada. Türkiye İslamcılığının bugünkü temsilcisi AKP vahabi itikalda arasına mesafe koyup, İslamı anlayış köklerini Yesevi’nin, Yunus’un, Aziz Mahmud’un, Hacı Bayram hz.lerinin bakışına ve rabıtasına çekmese, ne ittihad olur ne de alemde hakk, hakikat, aşk güneşi parlar.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • mahmure evrey 7 yıl önce Şikayet Et
    valla bence hayinlik etmemek lazım üstad bedüüzzaman hazretleri ne buyurmuş bin yıldır islama hizmet etmiş bu millete kılınç çekmeyiniz tarihler boyu şehitler vermişiz hiç gocunmamışız devlet ler kurmuşuz bin yıldır kimseyi asimile etmemişiz hep adaletli davranmışız bunun için kardeşinin bile kaline cevaz verilmiş devlet başa kuzgun leşe
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ahmet Yıldızeli 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüzyıl önce ülkemiz ve coğrafyamızda yaşananları idrak edemeyenler; analiz yapamayanlar bugünkü yaşananların arkasındaki aktörleri göremezler.
    Cevapla
  • Ahmet yıldızeli 7 yıl önce Şikayet Et
    Kayseriden Erciyes Üniversitesinden tesekkürlerÜlkemizin bu günlerdeki siyasi durumuyla ilgili güzel ve düşüncede bir yazı olmuş....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Keçeli 7 yıl önce Şikayet Et
    Her konuda meselenin iyi yanlarını parlatıyorsunuz, kötü yanlarını pas geçiyorsunuz. Sonra hatalar ortaya çıktığında yanılmışız diyorsunuz. Başta olurlarla olmazları değerlendirseniz daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkar ellam...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • gizem 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi bakan iyi görür, iyi gören hayattan lezzet alır...
    Toplam 2 beğeni
  • Fikri 7 yıl önce Şikayet Et
    Hz davut un misyonunu yüklenmesi.. sayın davutoğlunun hangi özelliklerine bağlıyorsunuz. ..sizinle aynı kütüphanede yetişmek isterdim.saygılarımla
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ayhan yakut 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayin hocam yillardir yazilarinizi okuyorum. Ve ilk defa yorum yapiyorum.bu yazi olmasi gereken yazi idi.ve hep bu icerikli yazi beklerdim.Allah razi olsun.bu yazi simdi herkesi kusatiyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Tevhid dini 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa birliği başlangıçta ekonomik bir birlik olarak (AET ) kuruldu.Sonraları siyasi birliğe dönüştü, Müslüman ülkeler de öncelikle ekonomik birlik oluştumalıdır Zamanla bu birlikler siyasi ve askeri birliğe dönüşecektir.Bu gönüllü birliktelik demokratik istişare ve eşit temsile göre yürütülmelidir. Oy çokluğu esasına göre kararlar alınıp hayata geçirilmelidir.Bu birlik kesinlikle mezhebi birlik olmayıp tüm müslümanları kapsayan ümmetçi bir yapıya sahip olmalıdır.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Nisa SİYAH 7 yıl önce Şikayet Et
    Orta Asya daki Türk cumhuriyetlerine abilik yapmaya kalktık kaybettik. Arab Fars Kürt veya Müslüman Hristiyan Keldani Yezidi demeden herkese sıkıştıkları anda hiç bir çıkar beklemeden Türkiye olarak yardım etsek bu zaten bizi hem Osmanlı ve aynı zamanda insanı kamil yapmaz mı. İlle de sınırlar ve şartlar mı olması gerekiyor. Önce güneş olalım bakın o zaman gezegen ve yıldızlar etrafımızda pervane oluyor mu, olmuyor mu.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmet Kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hocam. Lütfen sağlığınıza dikkat edin. Yazılarınızdan bizi ayrı tutmayın. Allah uzun ve hayırlı ömür versin.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat