Suriyeli vatandaşlar etrafında bir tezekkür
Suriyeli vatandaşlar etrafında bir tezekkür
Sık sık okuyucularımdan özür dileyerek yazıya başlamaktan usandım ama çaresizlikten yine özür dileyeler başlayacağım yazıma…

Yorumlar15

  • atabek 7 yıl önce Şikayet Et
    allah sağlık afiyet versin kıymetli hocam.her zaman duacıyız size.
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah kaleminize ve kelamımıza güç ve kuvvet versin hocam.. Yazar çizerlerimiz keşke hep böyle objektif bir bakış açısıyla yazsalar.. Rabbim ümmete zeval vermesin sizi seviyoruz..
    Cevapla
  • Ugur 7 yıl önce Şikayet Et
    Erdoganin aciklamlari gercekten toplumu gerecek halde vatandaslik toki aciklamasi 4 milyon adama vatandaslik vermek icin ciddi entegrasyon politikasi gerek Suriyelilerin gelmesi iyi oldu esasen artik sokaklarda eski yazi var bozulmus turk nufusuna (gaylar dinsizler yari ciplaklar) karşı taze kan oldu sunni kimligiyle
    Cevapla
  • Omer G 7 yıl önce Şikayet Et
    Yavuza kadar gitmeye gerek yok.Zira 1864 göçünde Osmanlının muhacirleri değerlendirme ve iskan politikası incelense bugün için de doğru çözümler üretilebilir. Selçukludan bugüne kadar bu topraklardaki demografik çeşitlilik ve hareketlilik neticede çoğunlukla artı sonuçlar vermiştir. Hüsnü zan Hüsnü neticenin başlangıcı olsun. Allah şifanızı da ihsan eder inşallah
    Cevapla
  • cet 7 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum hocam
    Cevapla
  • A.ÇOKGÜNGÖR 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bulut geçmiş olsun. Acil şifalar dileriz. Unutmayınız ki hastalıklar günahlara da keffaret olur. Sonra ehl-i tefekkür için , Basir isminin tecellisi görme duyusunun tefekkürü için de vesile olur. Rahmet-i İlahi kendini gösterir. Bizim için ise dua icabını hatırlatır. Son nefese kadar durmak yok yazmak var. Yeter ki, muhabbet ve tefekkür halkası büyüsün. Selametle ve sıhhatle.
    Cevapla
  • hikmet 7 yıl önce Şikayet Et
    hakka karsıı korr.. oluncaa.. zulme karsıı körluk yapınca.. mevlala bilipte sırt donunce vurmus tokadını ..ilim sahibi adamsın ben herseyin balgibi farkında olduguna da inanıyorumj....ama dunya dınamı basına gelecek belalardan kortugundanmı bilmem... zalime destek cıktın zulmu alkısladın... dilsiz seytan olmayı sectin.. tokadı yedin... hakikata karsı korleisnce.. rabbim dunyayaı da zindan etti kor etti sana... ne zaman gereckelrii yazarsın ne zaman dogruların safında yer alırsın ancak ozaman duzelir o gozleirn.. yoksa.. zalimin borazanı olurr.. alkıs tutmaya devam edersin.. silsiz seytan olursun..
    Cevapla
  • cet 7 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun sana
  • bursalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun hocam, Allah şifa ve uzun ömürler versin. Yazını güzel olmuş. Kafirler kursunlar tuzaklarını, bakalım Allah da onlara hangi tuzakları kurmuş.
    Cevapla
  • Alpaslan Dönmez 7 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Bulut Birisi domuz neden haramdır dese ben teferruata girmem.Allah(cc) haram etti derim keserim teferruatlar beni ilgilendirmez. Allah bize mazluma zulüm görene zalimden kaçana yolda kalmışa yardım edin diyor.Eğer hicreti meşru görmeseydi peygamberimizden (sav) istemezdi. Ne demek hocam beş sene sonrayı görmek gibi cümleler size hiç yakıştıramadım. İnadına mini etek inadına dekolte diyenlerin ekmeğine yağ sürmeyelim. Allah bunun hesabını bize sorar. Selam ne dua ile saygılar
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ali eren 7 yıl önce Şikayet Et
    suriye nufusu ile ilgili veriler hatalı. Savaştan önce 23 milyondu, şimdi 17 milyon oldu. Aradaki fark ise 6 milyon
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Derya 7 yıl önce Şikayet Et
    Gözümün nuru can hocam, acil şifalar ve selametler dilerim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Yani yapılanlar İsrailin lehine mi aleyhine mi? Akıl lehine diyor. Ahh! Ümmeti Muhammed cehaletin esaretinden bir kurtulabilse.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Enes 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelilere vatandaşlık verelim ama bunun şartları ne olacak, nasıl olacak önce onu öğrenelim. Belki olanı biteni 5-10 bin kişiye vatandaşlık verilecektir. Fakat buradaki belirsizlik herkesi tedirgin ediyor, bende buna dahilim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • nurullah 7 yıl önce Şikayet Et
    yani hocam fikri senin kadar değişken birini bulmak gerçekten zor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat