Yorumlar8

  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli eğitimin en büyük problemlerinden biri de 12 yıllık zorunlu eğitimde çocuklara 2 kelime kadar yanancı dil öğretebilmesidir. O da , YES / NO . Türkiyeye üniversite öğrenimi için gelen Filistinli kardeşlerimiz çatır çatır İngilizce konuşuyorlardı .Bizde tık yok .
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Abdurrezak AKYOL 6 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkür ediyorum. İşi bilenlerin dertlerimizi dillendirmesi daha önemli
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mazlum 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece konuşup duruyoruz.Hiçbir şeyin değistiği yok maalesef.kimseye derdimizi de anlatamıyoruz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Haydar 6 yıl önce Şikayet Et
    Anayasayı mükemmel derecede bildiğiniz kesin.Ancak eğitimi de o kadar az bildiğiniz anlaşılıyor.Sizin ortaokul ve lise döneminiz nasıldı, şimdi nasıl? Lütfen bir karşılaştırınız.İnternet çağını bile aştı çocuklarımız.Ancak sorun şu:Velimiz ve öğrencilerimiz interneti oyun eğlence aracı olarak görürken bir zahmet, internette yarım saatlik araştırma yapsalar, uzman düzeyinde bilgiye sahip olacaklar.Ama maalesef bu zahmete kimse katlanmıyor, uzman peşinde koşuyorlar.Şu ana kadar ki en güzel sistem TEOG. Ama daha iyisi olamaz mı, olur tabii ki.Selamlar...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Harun Ağlar 6 yıl önce Şikayet Et
    Teog yada LYS çocuğunuz olmuş olsaydı , okulların durumunu bir görmüş olsaydınız böyle konuşmazdınız. Keşke çocuklarımız bizim okuduğumuz zamanki şartlara sahip olabilseler. hiç yanlış yapmayan bir öğrenci doğum tarihi ile okula giremiyor, siz güzel sistemden bahsediyorsunuz. İnternet çağını çocuklar kendileri ve aileleri ile aşıyor, sınava hazırlana çocuklar gerekli bilgileri bir seneden önce tüm detayları ile biliyorlar. Meb'in kapısına kilir vursalar sistem kendi halinde daha iyi çalışır.
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    İnterneti araştırma alanı görmek bilimsel bir yaklaşım değildir.İnternet doğru / yanlış / yarı doğru bilgilerin cirit attığı bilgi kirliliği olan bir ortamdır. Bilimde geri kalmamızın önüne geçmemiz şart. İnternetten ancak çok kısıtlı miktarda doğru bilgi bulabiliriz.
  • Kadir mehder 6 yıl önce Şikayet Et
    Yargı,emniyet, sağlık ve diğer kamu kurumları gibi milli eğitim sistemini de FETÖ bürokratları planlamışlardır.Ersan hocam bunu hukuki açıdan açıklıyor.Ben ve arkadaşlarım sosyal boyuttan aynı sonuca vardık,ilgili yerlere bildirdik lakin kıskançlık krizi geçirdiğimizi söylediler.Şimdilerde bir numaralı Fetö düşmanları.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • avanoz 6 yıl önce Şikayet Et
    şapkasını değil istifasını verip gitmeli
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat