Pasaportun İptalini Düzenleyen KHK’lar
Pasaportun İptalini Düzenleyen KHK’lar
.

Yorumlar331

  • Nefret kin 2 yıl önce Şikayet Et
    Suçsuz yere pasaportuna el konulan abimin beş yıldır 4 defa konsolosluğa gidip halâ neden olduğuna ve yanlışı nasıl düzeltileceğine dair bir cevap vermemede ufacık da olsa parmağı olan tüm yetkililere sesleniyorum. Bugüne kadar şiddetle karşı çıktığım şeyi yapacağım. Hakkım helal etmiyorum sizlere haram zıkkım olsun. abim baba özlemi ile yanıp kavrulurken, babamı evlat hasreti içinde geçen hafta defnettik. Ahirette iki elim yakanızda.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Çok mağdur 3 yıl önce Şikayet Et
    Pasaport tum şuan vizede onu nasıl iptal edebilirim yardımcı olabilir misiniz
    Cevapla
  • ilbey 4 yıl önce Şikayet Et
    merhaba, yeni kanun ne durumda. tahditli olup pasaport alabilen oldumu?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İlyas 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu yeni kanun dan sonra pasaport alabilen var mı
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Soruşturması olmayanların pasaportlarını alabileceklerine dair çıkan kanundan sonra pasaportunu alabilen var mı? Varsa nasıl? Süreç nasıl işliyor?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mağdur 4 yıl önce Şikayet Et
    En sonunda dosyamın savcı ve katibi değişti. Yeni katip sağolsun dosyayı savcının önüne koyulması konusunda çaba harcadı. Savcı dosyaya bakıp yetkisizlik kararı vererek hayatımda hiç bulunmadığım şehir olan Eskişehir e gönderdi. Dosyamın oraya ulaşmasını bekliyorum.
    Cevapla
  • Mağdur 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhabalar, Ben eylül-ekim gibi çağlayandaki terörle mücadeleye tahdit kaldırılması ile ilgili dilekçe verdim ve hakkımda bu nedendenmidir bilinmez soruşturma başlatıldı ve o zamandan beri soruşturmanın tamamlanmasını bekliyorum. N son 1 ay kadar oldu bir değişiklik olup olmadığını sorguladım ama bir değişiklik olmadığını söylediler. Bunun üzerine cimer üzerinden adalet bakanlığına başvuruda bulundum onların yazdığı cvpta da başvurunuz ilgili soruşturma için savcıya iletilmiştir oldu. Yani hiçbir değişiklik olmadı. Hata bende adaletin olmadığı ülkede adalet arıyorum. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mağdur 4 yıl önce Şikayet Et
    Süreç devam ediyor
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    KHK ile ihraç işlemine tabi tutulmuş olan kişilerin 667 sayılı KHK’nın 5. Maddesi nedeniyle pasaport tahdit işlemlerinin devam ettiği ile ilgili İl nüfus müdürlüğünden tebliğ alınmıştır. Bu nedenle 57.191 kişinin KHK ile işlem görmüş kişiler olmadığı düşünülmektedir. Farklı bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmesi rica olunur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • KPSS2010 5 yıl önce Şikayet Et
    Sordum tekrar,KPSS 2010dan ötürü pasaportu iptal olanlarda herhangi bir gelişme yok.
    Cevapla
  • halbilci 5 yıl önce Şikayet Et
    Gidip soran ,pasaportu açılmış olan oldu mu?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sabır 5 yıl önce Şikayet Et
    Avukatım gidip sordu eşi yurtdışında olanlarda tahdit halen devam ediyor demişler Eş ile iletişimi olmayan öldü mü kaldı mı bilmeyen ölse gidip cenazesini alamayan insanlar ...ne diyelim! Resmen keyfi bir uygulama
    Toplam 16 beğeni
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri Bakanlığı’nın duyurusunda 57.191 kişinin pasaport tahditlerinin kaldırıldığı duyurulmuştur. EGM il müdürlükleri tahdit büroları ile yapılan görüşmede; tahditlerin sistem üzerinde otomatik olarak kaldırılamadığı, yerleşim yeri il nüfus müdürlüklerine başvuru yapılması gerektiği, bunun sonrasında yapılacak tahkikat neticesinde başvuru sahibine olumlu veya olumsuz tebligat yapılacağı ifade edilmiştir. İl nüfus müdürlüklerine başvurularınızın yapılması zaruridir. İstifadenize sunulur.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçtiğimiz Temmuz Ayında Da pasaport mağduru 152 Bin Kİşinin mağduriyetlerinin giderileceği söylendiğdi. Senesi Gelecek Neredeyse Hiç Bir Şey Yok. gerçi seçimler yaklaşıyor. Bu nedenle bir çözüm olabilir
    Toplam 2 beğeni
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Eş durumu olayı yok, hiçbir kpss ye girme yok, hakkında adli bir durum yok. Tüm bunlara rağmen Passport da yok. Nereye başvuracağın da yok. Bilgi de yok. Kısacası yok babam yok.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • pasaport mağduru 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz bu konuda mağduruz. Allah aşkına yok mu bir gelişme. Facebookta khk pasaport mağdurları grubu var, orada dava açanlar varmış, dava ne zaman nasıl sonuçlanıyor kimsenin bilgisi yok. Bu pasaport engellemesi kendiliğinde kalkacak gibi durmuyor ne yapcamı şaşırdım yurtdışında iş buldum gidemiyoyrum
    Cevapla
  • halbilci 5 yıl önce Şikayet Et
    Emimin birçok kişi arara bu sayfaya bir umut uğruyor. durumlarda bir değişiklik var mı yok mu diye. Birçok kişiye göre önemsiz olan bir durum yüzünden ciddi mağduriyetler yaşıyoruz. Lütfen yetkili biri artık bir yardımda bulunsun! lütfen.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hilal 5 yıl önce Şikayet Et
    Aşağıdaki bir yorumda avukat adlı biri eşten dolayı tahdit konulan pasaportlarla ilgili emniyette yeni düzenleme olduğu yazılmış nasıl bir düzenleme ve nereye başvurmalıyız lütfen cevap?!!
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat