CHP ve FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmaları
CHP ve FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmaları
.

Yorumlar30

  • Ahmet Tatar 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetönün Siyasi ayağı CHP'dir. KK nerededir? diye sorarken 'acaba bizi teşhis etmişler mi?' diye test etmiş olmalı.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Enes Mahmut ÖZOĞUL 4 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle Harika bir tespit!
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Beyefendimiz dusunu almis yeni kravatini ve takim elbisesini giyinmis bayram cocuklari gibi tvnin önünde bekliyordu garipimi hoteler almamis bilin bakalim kim bu halk kahramani 100 nummarali adam
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • enver 4 yıl önce Şikayet Et
    sözün özü; kılıçoğlunu tapelerle başkanlığa oturtanla, 15 temmuzu yaşatan fetö. Kılıçoğlu istese de istediğini yapamaz. tapeleri yine fetöde.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    siyasî ayağı vardı, güçlü ya da zayıf. tuzluk vekiller mesela. ak parti kendini temizleme iradesini gösterdi. ama diğer partiler bunu hiç kabul etmedi. aslında özgür özel'in açıklaması bunları hedef alıyor...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Taşkesen 4 yıl önce Şikayet Et
    Darbeye yeşil ışık yakmadığı ne malum.Bu adamdan her şey beklenir.İnsanların gözünün içine bakarak yalan söyleyen birisinden her şey beklenir
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu yavuz hırsız misali çok bağırdığına göre siyasi ayağı olabilir.Seçimlerde hep fetönün argümanlarını kullandı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Föte'nin siyasi ayağını, 15 Temmuz'dan önce, ben ya başbakan olacağım, ya başbakan, yok öyle 15'inden sondan çok şeyler değişecek diyenler, bir kaset operasyonuyla koltuğa oturan, 15 Temmuz'da tankların önünden kaçan, belediye başkanının evinde haber bekleyenlerden başkası olabilirmi.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Malatyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende sizin yazdığınızın aksine, siyasetin içinde parti farketmeksizin kılıktan kılığa giren, zamanı gelince parlatılmaya müsait şahıslar olduğunu düşünmekteyim. İsbatı zor olsada iyi bir analizle bu şahısları teşhis etmek çokda zor değil..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Bay Y 4 yıl önce Şikayet Et
    Kontrollü Kemal Tankların arasından geçip , Doğruca Bakırköy belediye Başkan'ıyla maç izler gibi izledin kim bilir Ağaları ne için gönderdi tanklara yakın bir yere. unutmadık darbe tanklarını ilk kendi durduracağını söylediği günleri.Yatacak yerin yok bay Kemal.O yaradan herkesin kalbini bilir. Bizde senin kalbini biliyoruz.Ama fazla sürmez senide tarih yapacak ağababaların sıra imamoğlunda muhtemelen.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Metin55 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetö nün siyasi ayağını arayanlar dikkat el konulan gazete dergilerin şirketlerin önünde kalkan olan yazarlarını ziyaret eden ceza evindekileri ziyaret edip mitinglerde onlar üzerinden devlet makamlarını yuhlatan uç yıl önce senorya deyip bugün darbe diyen terörist cenazelerinde boy gösterenler ne arıyorsun başka
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ömer Erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence oldukca isabetli bir analiz olmustur.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    mehmet abi eline kalemine sağlık,kemal kılıçtaroğlu 15 temmuz hain darbe girişiminin resmen siyasi ayağıdır,chp nin geçmişinde bütün darbelerin arkasında oldukları apaçık belli,darbeyi yapanlar ile darbeyi desdekleyip körükleyenlerde yargılanmadıkları sürede biz ülkemizde bu darbelerden kurtulamayız.
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • O.o 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben başbakan olacağım diye ortalarda dolaşana birsorulsa ne kaybederim? Bu bir kontrolü darbe olduğu için mi tankların arasından rahatca geçip gitti?
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel yazmisin haklisin
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat