Prof. Aysel Ekşi ile Karadziç ilişkisi
Prof. Aysel Ekşi ile Karadziç ilişkisi
Bir psikiyatristin tanışmadığı bir First Lady’den nefret etmesinin ve bunu bir gazeteciye açıkça söylemesinin anlamı Prof. Nevzat Tarhan'a göre çok önemli.

Yorumlar55

  • Halid Ziya KEDİCİ 15 yıl önce Şikayet Et
    Mertsen açıkla echel Burçin.... Ey echel vatandaş! Kimlermiş bu "yobaz azınlık"? İnsan ne yaparsa/yapmazsa "yobaz azınlık" grubuna dahil olur? Mertçe açıkla! Ama kıvırmayacaksın "benim dedem de hocaydı, dayım hacıydı vs." diye tamam mı? Mesela; mertçe, dürüstçe söyle, bu dini en iyi yaşayan, her ibadeti diğer insanlardan kat kat fazla yapan "İnsanlığın İftihar Tablosu" sence yobaz mıydı? Kıvırmaca yok ona göre haa, dürüst cevap isterim.
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Kayıp. Mehmed Mustafa'yı ilk günden kaybettik galiba:)
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    geyik olsun. Burçin hanım değil Burçin bey diyeceksiniz.Burçin kadın ismi olduğu kadar bazen erkek ismi olarak da kullanılır.Burçin'i özellikle geyik yapmak için seçmiş.Çünkü Burçin'in anlamı geyiktir.Bir hanım olsaydı yazarken zerafetini konuştururdu.Bazen yazdıkları kaba argoya kaçıyor.Zaman zaman karşımda Hüseyin Üzmez mi var diye tereddüte düşüyorum.Yazı tarzları bayağı bir benzeşiyor.Cumhuriyetin Tosuncuklarını okursa argo dağarcığını geliştirebilir diye düşünüyorum:)
    Cevapla
  • Mehmed Mustafa 15 yıl önce Şikayet Et
    Müsamaha?. Aslında Burçin Toprak'a öyle aşırı bir şey dendiği yokmuş. O yorumu boşuna yazmışım. Galiba müsamahadan bahsettim ama herkesten çok ben azarladım kardeşi.
    Cevapla
  • Barbaros Paşa 15 yıl önce Şikayet Et
    Eyy millet!. Bu Burçin denilen bayanı fazla ciddiye alıyorsunuz gibime geliyor. Gerçi fareler bayağı moda bu günlerde.
    Cevapla
  • Mehmed Mustafa 15 yıl önce Şikayet Et
    Burçin kardeş. Burçin kardeş, önce terbiyeni takın bakalım. Ne demek "yobaz azınlık"? Sen ve senin gibi düşün(cesizleş)enler evvelâ terbiye yoksunu faşizan tipler olduğunuzu mertçe ifade edin; millete "laiklik karşıtı olduğuzu itiraf edin de hepinizi mimleyelim, icabınıza kaba kuvvetimizle bakalım" diyeceğinize. Senin daha şeriatın ne olduğundan, İslâm'ın ne dediğinden, laikliği bu ülkeye getiren insanların bunu ne zihniyetle ve nasıl yaptıklarından hiç mi hiç haberin yok. Biraz bir şeyler öğren lütfen, kıymetli kardeşim.
    Cevapla
  • TUNCAY GÜMÜŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    düzeltme. yazdıklarım umutsuz vaka CHP ye ve Burçine yönelik eleştirilerdi. CHP ye oy veren üniversite mezunlarından değilim. Bu şekilde halkı yok sayan CHP ye karşı AKP yi de desteklerim.
    Cevapla
  • Burcin Toprak 15 yıl önce Şikayet Et
    Ben AKP'ye kizgin degilim,konuyu saptiramyin,benim derdim AKP'yi tren gibi kullanan sahtekarlarla!. En basta %10luk Yobaz AZINLIK.Ne isiniz var AKP'de,acik ve mertce seriati savunan Necmettin Hioca'nin partisine gidin.ASma gitmezsiniz,niye cunku hoca mertti,bilirisniz ki bu ulkede mertce ben seriat istiyorum derseniz size belki %10-15 oy verir kalan secmen size baska bisey verir.Aldatmayion saf ve masum muslumani,esas asagilayan sizlersiniz size demokrasi getirecegiz,koseyi dondirecegiz diye yalanlar sirlayarak.Ben kac kere tesekkur edttim burda mertce seriat istuyorum diyenlere.Ayni seyi RTE'de yapsin!
    Cevapla
  • Teomete Hansarayli 15 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Mustafa çok haklı.. Nevzat Hoca Dr.Ayşe Ekşi - Karadzic bağlantısından çok ziyade Nazi subayı Dr.Mengele bağlantısı yapsaydı çok daha yerinde ve çok daha fazla tasdik görecek bir bağlantı kurmuş olurdu.İnsanseverlik diye bir olgudan haberdar olması gerekenler de en başta Dr.Ayşe Ekşi gibilerdir.
    Cevapla
  • Mehmed Mustafa 15 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı, eksik bilgili Ergenekon sempatizanlarına bile şefkatli olmanın fazileti üzerine. Medeniyet ve insanseverlik bizde kalmalı, insanları incitici bu tür sözlere başvurulmamalı. Nevzat Hocam başlık yanlış olmuş. Sonuçta Aysel Ekşi'nin Karadzic ile bir bağlantısı olmadığı gibi, Karadzic gibi bir kitle katili değil. Büyük bir zulmü desteklemesi asla kabul edilir bir şey olmasa da. Ayrıca Burçin kardeşimize hepiniz birden yüklenip durmayın. Belli ki kardeşimizin kalbinde bir güceniklik var. Siz bunu bu tavrınızla daha da kaşıyorsunuz. Din ve ahlâk bize müsamahalı ve halîm olmamızı söyler.
    Cevapla
  • Teomete Hansarayli 15 yıl önce Şikayet Et
    Sizce Tuncay Gümüş'ün yaşı kaç ?. Bence taş çatlasın "kankisi" Burçin Toprak'dan 1 ya da 2 yaş farkla 16'dan fazla değildir.Fazla ise de IQ'su bu yaşdan fazlası değildir. Amprik CHP yaklaşımını akıl ürünü oduğunu sanması da fazlasıyla hastalıklı.Yani karşımızda 15-16 yaş ve zekasında sizoid biri var. Fa La La La La !
    Cevapla
  • Süleyman Berk 15 yıl önce Şikayet Et
    burcin'e. Senin ezber bozana ihtiyacın var. Hem biraz sakin olman lazım. Bu ne kin ve nefret!.. Ak Parti sana ne yaptı? Yazıda Ak Parti değil, psikolojisi bozuk insan tahlili var.
    Cevapla
  • TUNCAY GÜMÜŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    Burçin'e teşekkürler. Burçin beyin/hanımın verdiği rakamlar Türkiye'de 1950 den önce niçin seçim yapılmadığını da ortaya koyuyor. Çünkü seçmenin % 100 ünün göbeğini kaşıyan adamdan (!) oluştuğu bir ortamda niye seçim yapılsın ki. Afferin CHP ye seçim yapıp memletin parasını çarçur etmemiş. Bir de, AKP iktarı süresince 20 den fazla üniversite açarak bence CHP nin değirmenine su taşımış oldu. nerden baksanız 500,000 oy eder. Bu 500,000 oy CHP için umut olabilir.
    Cevapla
  • TUNCAY GÜMÜŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    Burçin'e teşekkürler. Burçin beye/hanımefendiye tespitlerinden dolayı teşekkür etmek lazım. CHP üniversite mezunu bir kitle varken niye göbeğini kaşıyan kitleyi temsil etsin ki. Ama bir çelişki var 2007 seçiminde milletvekili adaylarındaki üniverite mezunu sayısı AKP:513 CHP:432 idi. Üniversite mezunu elit kitle bunu göre göre CHP ye oy verdi demek ki. Oy veren kitle açısından ço acı.
    Cevapla
  • fatih kıraç 15 yıl önce Şikayet Et
    burçin hanımefendiye guruhuna ve karşıtı fanatiklere!. yavuz hırsız ev sahibini bastırır atasözü gibi;hanımefendi hem başörtüsünü yasaklayın hem de okumadıkları için örtüyorlar diye tespit yap. ayrıca burçin hanımefendi Allah insanları yeryüzünde halife yapmış ve sorumlu kılmış hal böyleyken bu sorumluluktan dolayı hesaba çekilecek olan insanları sen ve karşıtların benim gibi olmaları gerekir yoksa söz hakları yoktur demeniz insanın şeytanlaşması oluyor.ne sen nede sana karşı olanlar kimseye zorla dayatılanı yaşamaya mahkum etmesi olsa olsa zulümdür.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat