Helal olsun Başbakan Erdoğan'a...
Helal olsun Başbakan Erdoğan'a...
Tercüman'ın yazarı Behiç Kılıç, "Başbakan, Kürt insanını bu eşkiyanın elinde bırakmamak için doğru politika yürütüyor..." diyerek övgü yağdırdı

Yorumlar110

  • ali degirmen 15 yıl önce Şikayet Et
    yigidi öldür hakkını yeme. İşte böyle gerçekleri yazın anlınızdan öpülün.Chp gibi mhp gibi dtp gibi yada dogan medya gibi olmayın,dogruları söyleyin yada yazın millette sizi sevsin.Yoksa daha çok mazlum ahı alırsınız.
    Cevapla
  • yorumcu 15 yıl önce Şikayet Et
    herşey türkiye için. pkknın dtpnın chpnın mhpnın ergenekonun doğan grubu medyasının cekemeyenlerin İNADINA AK PARTİ
    Cevapla
  • şaban savar 15 yıl önce Şikayet Et
    vay bee behiç abi. ben seni at gözlüğü takan mhp harici herşeye muhalefet eden kötü niyetli bi yazar olarak biliyordum.ve açıkçası seni hiç sevmiyordum.ama inanın bu yazınıza çok şaşırdım. temennim odurki yiğidi öldür ama hakkını yeme. ve sende ilk defa görüyorum yiğidin hakkını veren yazını. devamını beklerim.ama tabiki olumsuzlukları versa elbette olumsuzluklarını da yaz. ona amenna ama önyargı asla kabullenmediğim bir durum. seni bu yazından dolayı kutlarım.ve saygılar sunarım.
    Cevapla
  • A.Kadir YAZICI 15 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakana Danişmalık hizmeti.. Geçmiş hükümetlerdede vardı sanırım.Her hafta bakanlar kurulunu bir ilde Topla.Çokta zor birşey değil Ha makam arabalarına binilmiş ha Başbakanlık uçağına.Daha güçlü daha kalıcı iz bırakır bence ama nerede Danışmanlarınız tasvip etmez sanırım.
    Cevapla
  • fahrettin aslan 15 yıl önce Şikayet Et
    Behiç kılıç. size katılmamak mumkün deyıl tebrık edıyorum
    Cevapla
  • Ümit AKKUŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    Bravo. Son zamanlarda okuduğun en cesur yazı ve düşünce tebrik ederim sizi
    Cevapla
  • Ümit AKKUŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    Alet olmayın. PKK ve onun siyasi kolunun Başbakanın gezisi sırasında yapmış olduğu eylemleri haber olarak veren görsel ve yazılı basın hata yapıyorsunuz,onların amaçlarına büyük hizmet ediyorsunuz.Ülkesini sevenleri de üzüyorsunuz yapmayın bunları tevizyonlarda ve gazetelerde göstermeyin.
    Cevapla
  • HAYRİ ÇELİK 15 yıl önce Şikayet Et
    Çok Yaşa Başbakanım. Başbakan her şeyi göze alarak, siyaseti mutlu azınlığın hizmetinden alıp, halkın hizmetine sunan ve halkın başbakanı unvanını de necip milletimizin kalbine nakşetmiş bir şahsiyettir.. Bizleri tarihteki yüce Türk önderleri gibi tekrar dünya sahnesinde onurlandıran Başbakana yürekten teşekkürler.
    Cevapla
  • OSMAN 15 yıl önce Şikayet Et
    nasıl gitmekse. 4-5 helikopterle binlerce elini kolunu bagladığı asker ve polisin gölgesinde kapalı bir salona git ondan sonra adın oraya gitti olsun.önemli olan oaraların güvenliğini saglayabilmektir. 3,5 oy uyruna türkiye ne halllare getirildi.
    Cevapla
  • Diyar Bekir 15 yıl önce Şikayet Et
    milletin ferdi. siz hiç merak etmeyin ben erdoğanı çok iyi anladım, hemde bu açıklamardan çok daha önceleri anladım sn. başbakanı. Sanırım siz Erdoğanın her söyleminden positif birşeyler çıkarma, "doğru yorumlama uzmanlarından" sınız! Ne yazık ki bu ülkede din ile "vatan millet sakarya" söylemleriyle insaları aldatmak moda haline gelmiş, ama inanın artık kürdler erdoğana zere kadar güvenmiyor, bazı menfaatcı kesimlerden hariç de, akp'ye doğu'dan oy geleceğini hiç sanmıyorum, ama mesela Yozgat'dan AKP tavan yapabilir.
    Cevapla
  • Bekir MAZGAL 15 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakanım. Dilerim; kocaman bir yürekle, samimiyetle ve cesaretle şereflendirdiğiniz o makamda bulunmanız gerektiği kadar daha kalır ve bu millet bu devlet için çalışmalarınıza devam edersiniz. En içten duygularla saygılarımı sunuyorum.
    Cevapla
  • isa ertuğrul 15 yıl önce Şikayet Et
    Eline gönlüne sağlık Behiç Kılıç. Mhp,li olmana rağmen sezarın hakkını sezara verdiğin için Allah senden razı olsun bütün güneydoğulu kürt kardeşlerim gerçekleri görün ve ona göre tercihinizi yapın emperyalistlerin oyununa gelip canım TÜRKİYE,mizi böldürmeyin bu cani terör örgütünün oyunlarına alet olmayın ve güneydoğuda bütün partiler AK partiye destek olun aksi halde bu bölge için zor günlerin başlangıcı olur...
    Cevapla
  • milletin ferdi 15 yıl önce Şikayet Et
    Diyar Bekir kardeş Başbakan’ın ne dediğini Bay Baykal gibi anlayamadınız mı acaba?. Tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet diyor. Bunu kabul etmiyorsan git diyor. Bölünelim parçalanalım, Bizi büyük olarak yutamıyorlar küçük küçük olursak bizi daha kolay yutarlar demesini mi bekliyordun. Ayrımcılık, ırkçılık bunun neresinde. Ayrımcılık ve ırkçılık asıl bu değerlere terstir. Ayrımcılık ve ırkçılık arıyorsan, Bak PKK’ya, Ergenekon’a. Ya da bak CHP’ye DTP’ye aradığını fazlasıyla bulacaksın. DTP’de bunu göremiyorsan bence kendine de bak. Hakaret için demiyorum, özeleştirin için diyorum.
    Cevapla
  • müslüm höpükoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakanım sizi tüm milletimiz çok seviyor. artık sizin en büyük muhalifleriniz bile gerçekleri görmeye başladı
    Cevapla
  • inci 15 yıl önce Şikayet Et
    Dağ ile Ova. Bir gün bir protest kürt arkadaşımla hoşbeş ederken şöyle dedim: Olur da ilerleyen zamanlarda eşinin dostunun sevdiklerinin yolu memleketime düşerse hiç çekinmeden gelsinler, çalsınlar kapımı ,otusunlar soframa ben onları basarım bağrıma' çok etkilenmişti ve benden İslam a dair kitaplar istedi... Ben de 'Başım gözüm üstüne, gözüm' dedim. O dağdan ovaya ben de ovadan onun kervanına doğru ilerlemiştim. Bizi tek değer üzere nakşen Elbette ki İslamdı... Herkes dilini kullansın gerisi yıllansın.... Sevgiler
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat