Gönültaş, Erbakan'ın peşini bırakmadı
Gönültaş, Erbakan'ın peşini bırakmadı
Bugün yazarı Nuh Gönültaş, 'Gazze'yi vuran uçaklar Konya'da eğitim yapıyor' diye başladığı suçlamada geri adım attı ama bu kez yeni bir iddia ile gündeme geldi.

Yorumlar193

  • Turan ERDOĞAN 15 yıl önce Şikayet Et
    Akepe-Başbakan-Siyonizm ben bu şowu daha önce gördüm.... Sayın Başbakana Siyonistler tarafından bir çok madalya verildi.Bir tanesi ise çok önemliydi.Dünyada ilk defa bir Müslümana verildi.O madalyada ÜSTÜN CESARET MADALYASI idi.Şimdi düşünelim Başbakanımıza Siyonistler tarafından ÜSTÜN CESARET MADALYASI veriliyor.Hemde dünyada ilk defa bir MÜSLÜMANA gerisini siz düşünün.Başbakan samimi ise o madalyalardan birini İADE etsin.Ayrıca başbakan Suriye ye Mısır a falan gidiyor.İSRAİL e yada ABD ye gitsene..BAŞBAKAN sadece ŞOW yapıyor.O kadar.
    Cevapla
  • mert vidinli 15 yıl önce Şikayet Et
    peki şu nasıl. Türkiye -akepe-abd-israil -hadise işbirliği bunuda bir değerlendirseniz sayın yazar halk kan ağlarken akepe ne yapıyor bir sırgulasanız ya tarihçilere sözde aydınlara hayret ediyorum aynı özal dönemi yağma talan yolsuzluk almış başını gitmiş ve diyorlarki geçmişe göre az yahu geçmişteki hırsızsa sende mi hırsız olacaksın mecbur musun
    Cevapla
  • OĞUZHAN ACAR 15 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan bunu hep yapıyor-1. Erbakan siyasi tarihi boyunca hiç idealist olmamış, dik durmamış, hep kendi bekasını düşünmüştür. Partiyi adeta tarikate çevirmiş, kendisine biat etmeyenleri ve bu ahlaksız tavırlarını eleştirenleri (Kadir MISIROĞLU, Necip Fazıl gibi vs..) partiden dışlamış, içinden çıktığı Tarikatın elinden partiyi binbir hile ile koparmış, 30-40 yıllık parti serüveni %2-3 oyla bitmiştir. Erbakanın bu ülkede yatacak yeri yoktur da onun yanlışlarını tutucu bir şekilde savunan zavallılar ne yapacak onu anlamıyorum.
    Cevapla
  • HARUN 15 yıl önce Şikayet Et
    bence başlık yanlış. evet haber7 yanlış başlık kullanmışsın.gariban özür dilemiş sen erbakanın peşini bırakmıyor demişsin haberi çarpıtmışsın.yorumcuların %80 başlığa göre yorum yazdıklarından çuvallıyorlar.inşalah yarın meydanları inananlar patlatacak
    Cevapla
  • mehmed akif 15 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca. sayın yazar sözde tarafsızlığını belirtmek için yazının sonuna akp yi eleştirici laflar yazmış.ama yorumcu kardeşler yazıyı okumadıklarından olsa gerek erbakan üzerinde yoğunlaşmışlr.allah hepimizi affetsin ne diyim.erbakan hocanın yaşadıklarını kim yaşadı ki bu ülkede.o müslümanlara ümit veren kişiydi.bu ülke bazılarının masonluğunu kumaşını biliyosa hizmet görebiliyorsa hocanın yılmaz mücadelesinden dolayıdır bu.ama neyse geçin bakalım.....malesef hiçbirimiz anlayamadık onu...
    Cevapla
  • mehmed akif 15 yıl önce Şikayet Et
    kardeşler tartışmanın bir anşamı yok.ayrıca sayın editörün haberi yayınlama şekli de dikkat çekici. şimdi sayın yazarın araştırmacılığına gölge düşmüştür.çünkü dünkü yazısında kanıt göstermeden erbakana iftira atnlardan esinlenip yazdığı belli oluyordu.büyük ihtimalle bugünkü yazısını da biri kulağına fısıldamıştır.doğru olabilir veya yanlış onu zamanla göreceğiz.sayın editör de kanaatimce galeyana getirmek itemiş bazılarını.
    Cevapla
  • Esenler Yolu FENER Aşkıyla Dolu 15 yıl önce Şikayet Et
    DİKKAT :. Özellikle Hristyanları cennete sokan(!) asılsız sapık fikirlerini,F.Gülen cemaatine mal etmeye calışan YENİÇERİ'NİN,Fethullah Gülen cemaatiyle alakası yoktur.Fethullah Gülen cemaatinden tek kişi'den bile "Ehli kitap hristiyanlar yahdudiler cennete gidecekmiş..(!)"gibi sacma sapan sözler duymadım.Editör lütfen yayınla arkadaslarımızn haberi olsun. yorumlarla suyu bulandırıyor.Bu kişi kesinlikle Fethullah Gülen cemaatinden biri degildir
    Cevapla
  • Turkish hero 69 15 yıl önce Şikayet Et
    ADLden ödül alan kimdi. Hocanın Abraham Foxmanla sarılmaları var onlara ne diyeceksin.
    Cevapla
  • Esenler Yolu FENER Aşkıyla Dolu 15 yıl önce Şikayet Et
    ARKADASLAR LÜTFEN (3). .Lütfen islam aleminin birlik olması gereken zamanda Cemaatler arası tartışmalarla ortalığı fitne fesata boğmayalım.Bazı arkadaslarımız ne yazıkki (bilip bilmeden) yorumlarında provakasyona sebep veren cümleler sarfediyor.Nurcusu olsun,Nakşibendisi olsun,Milli Görüşçüsü olsun,AK Partilisi olsun,Türk islam ülküsünü savunanlar olsun.Bütün inananlar kardestir.Siyonistlere karşı Birlik olmalıyız.Arada bir çıkan provakatörler eminim ki dile getirdiği cemaati temsil etmiyorlar.
    Cevapla
  • Esenler Yolu FENER Aşkıyla Dolu 15 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞLAR LÜTFEN (2) :. İsrail'le o antlaşmaları yapan dönemin Genelkurmay 1.Ordu komutanı Çevik Bir'dir.Cevik Bir,Sn.Erbakan karsı çıkmasına ragmen o antlaşmayı imzalamıştır.Zaten Sn.Erbakan bunlara karşı çıktığı için 28 Subat muhtırası çıkmıştır.Ayrıca,Filistin katliamına Sn.Fethullah Gülen'de büyük tepki vermiş,üzüntüsünü dile getirmiş ve gecen günlerde haber7'de açıklaması yayınlamıştır.Yok israilli çocuklara ağlıyormuş falan. Bu sözler asılsız provakasyondur.Lütfen islam aleminin birlik olması gereken zamanda Cemaatler arası
    Cevapla
  • Esenler Yolu FENER Aşkıyla Dolu 15 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞLAR LÜTFEN :. Acıkca söylüyorum.Bugün gazetesi çıplak kadın fotoğraflarıyla dolu ciddiyetten uzak bir gazetedir.(bana göre).Dolayısıyla böyle çamur iftira atan yazı çıkması normaldir.Kartel medyası hiç müslümanların birlik olmasını istermi? Hayır istemez.MİLLİ GÖRÜŞ sadece ülkemizin birliğini degil Tüm islam Aleminin Birliğini ister.Milli Görüş'e göre hangi cemaatten olursa olsun Müslümanlar kardestir.Sn.Erbakan'ın islam'a hizmeti çok büyüktür.Mazlum Filistin halk'ına en çok el uzatan Sn.Erbakan'dır.
    Cevapla
  • hafizhuseyin 15 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adam. Yahu adam, neyi savunuyorsun, necisin, kimin tarafındansın anlaşılmıyor ki. Öyle bir yazı yazmışsın, tutulacak bir tarafı yok. Bari pişkinlik yapma.
    Cevapla
  • MUHİTDİN BAYBURT 15 yıl önce Şikayet Et
    yok öyle yağma yazar efendi. bilmeden konuşmayacaksın,yazmayacaksın,araştıracaksın,bilmiyorsan bulamadıysan soracaksın öğreneceksin,öyle kafana göre yazıp sora düzeltiyorum adı altında yeni iftiralar atmayacaksın.utanmadan hala Erbakan hocayı eleştireceğine delikanlı ol o imzayı atan çevik bir i eleştir.görelim kaç kuruşluk kalemin varmış.
    Cevapla
  • Necmettin 15 yıl önce Şikayet Et
    sonuç olarak... sagcısı solcusu islamcısı libareli yarın çaglayanda omuz omuza olup dünyaya siyonizmi telin ettiğimizi ilan edelim birlik olalım bölünmüşlügümüze siyonizmi güldürüp sevindirmeyelim.. dip not : bu mitingi organize eden saadet partisini filistin üzerinden siyaset yapmakla suçlayan kardeşlerde sunu bilsin S.P yönetimi mitingde siyasi bi bayrak amblem kullanmayacagını günler önce ilan etti velevki bu mitingi keşke chp.akp.mhp veya bi başka parti organize etse idi bizde omuz verip orada olsa idik ..
    Cevapla
  • Necmettin 15 yıl önce Şikayet Et
    ya sabır..3. 7.imam hatip konusu çok konusulan bir konu 1970 li yıllarda bu okulların orta kısmını acıp lise kısmınında üniversiteye girmesinin önünü açan biri imam hatiplere darbe vurdu diye yargılanmakta geriye dönüp bakın imam hatipler r.p nin arka bahçesimi diyerek bu konuyu mesut yılmaz gündeme getirmiştir r.p yöneticileri bu sözü tekzip ederek mahkemeye basvurmuşlar m.yılmazdan tazminat kazanmışlardır buna ragmen hocayı imamhatipler noktasında yargılayanlar kul hakkı gaspı yaptıklarını görsünler..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat