Karadayı'nın ses kaseti
Karadayı'nın ses kaseti
İşte, Karadayı, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in vetosundan sonra, anayasa değişikliğinin ikinci defa parlamentoda ele alındığı günlerde, kayıtlara geçen konuşmayı yapıyor.

Yorumlar14

  • Abdullah Musaoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    Millet sizi en yüksek Mmakama getirdi. Sayın Kadayı, şimdi sizlerin ses kayıtlarınızı büyük bir merakla dinliyorum. Dorusu pek dehşete kapılmadım. Çünkü sizi 28 Şubattan tanıyoruz Milli iradeyi sincan tanklarıyla buldozer gibi ezmiştiniz. Anca sayın Karadayı amacınızı söyleyiniz bu millet daha neyini versin size. En yüce makama geldiniz. İnsanlar emrinizde hala. Bir eliniz yağa bir eliniz balda, kuş sütü ile besleiyor, kuş tüyünde saraylarda yaşıyorsunuz. Daha ne istiyorsunuz. Neden milli iradeye saygı göstermiyorsunuz?
    Cevapla
  • selim bahadır 15 yıl önce Şikayet Et
    İSMAİL HAKKI YA DAİR. Velev ki darbe istemiş olsun bu suç mudur? Değilse bile "aymazlıktır" Askersin ama meclisten dışarı çıkmıyorsun. Bu ne biçim demokrasi yahu? Asker işini yap tehdit etme
    Cevapla
  • kadir öztürk 15 yıl önce Şikayet Et
    kabadayının ses kaseti de çıktı ya!. Artık hiç bir şey gizli kalmayacak.
    Cevapla
  • MUSTAFA NAZIM İMAMOĞULLARI 15 yıl önce Şikayet Et
    YAZIKLAR OLSUN. Sen tut dünyanın en güçlü ordularından birinin genelkurmay başkanlığını yap emekli oldukdan sonra telefonda bir siyasi partinin çömez genel başkanına küfret.Sonrada bu konuşmanın ses bandı ortaya çıkınca o ses benim değil de inkar et.Yazıklar olsun.Bu millet sözünün arkasında duramayan komtanlarlamı yönetilmiş.Suçta osa küfürde etmiş olsa o gün malesef ağzımdan çıktı dese bu milleti bu kadar üzmezdi.Bu eskiler milletin gözbebeği olan ordumuzu gözümüzden düşüremezler.
    Cevapla
  • fikretçiçek 15 yıl önce Şikayet Et
    İnanalım. Kocaman bir insan bu ses (kaset)benim değil diyor.İnanacaksınız.Efelik devri geçti.Kimse efelenmeyecek netekim...
    Cevapla
  • necdet kızılırmak 15 yıl önce Şikayet Et
    Karadayı'nın ses kaseti. Sesi güzel mi bari? ben, niye benim ses kasetim yok diye üzülüyorum, gerçi iyi şarkı söyleyemem ama, bir şiir okuyabilirim.
    Cevapla
  • h.hüsnü tümen 15 yıl önce Şikayet Et
    yeni anayasa ve seçim sistemi için şimdiden kamuoyu oluşturun(TÜM YAZAR ve yorumcular). 2 turlu tercihli seçim sistemi herşeyi büyük ölçüde düzeltir.1.turda 100 vekillik partilerin aldığı oy oranına göre dağıtılacak. bu 100 vekil partilerin listelerinde en yüksek tercihi alan vekiller seçilecek.partiler her ildeki vekil sayısının 3 kat aday gösterecek.2. tura%5yada %7 oy alan partiler katılacak. 2. turda %10 yada%12 oy alan partiler 450 vekili belli sistem sonucu kazanacak.
    Cevapla
  • h.hüsnü tümen 15 yıl önce Şikayet Et
    hamasla dtp yi (pekaka)nasıl bir tutarsınız. birisi ülkesinin israil tarafından işgal edilen topraklarını geri almaya çalışan ülkenin iktidar partisi diğeri seçim sisteminin zaaflarından yararlanıp meclise girmiş ülkeyi bölmeye çalışan bir örgütün taşeronları.. el sıkmamaya gelince Türk siyaset sahnesinde bunun çok örneği var. acilen bağımsız vekil seçiminin önüne geçilecek seçim sistemi hazırlanmalı.
    Cevapla
  • Ekrem Erol 15 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun Ecele Faydası Yoktur!. Sağa-Sola tehditler! (Ağar ve Mumcu'da bu tehditlere boyun eğmişler ve milletimiz tarafından silinmişlerdir) 367, Anayasa Mahkemesi, 27 Nisan, Bindirilmiş Kıt'alarla (bu söz söylendiğinde itiraz etmiştiniz) Cumhuriyet Mitingleri (Cumhuriyet sizin malınız ya!) sonuç 22 Temmuz hezimeti! Bu "Bidon Kafalılar" "Göbeğini Kaşıyan Adam"lar da hiç lafdan anlamıyorlar canım! Bunlara silah gösterelim de hizaya gelsinler! Beyim! tarih 1960 değil, 1971 değil, 1980 ve 28 Şubat değil. Bunu o kalın kafanız anlasın artık
    Cevapla
  • Hasan Argünağa 15 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan Dürüstlük. Sayın Başbakan'ın İsrail Cumhurbaşkanı'na söylediklerine katılıyorum, ama Başbakan sözlerinde samimi değil. Dürüstlük çok önemli. Seçilmişler diye Hamas'ı muhatap alınmasını isteyen Başbakan, seçilmiş DTP'lilerin elini sıkmayan kişidir. Başka ülkeler için barış havarisi kesilen Atatürk'ün sözlerinin arkasına sığınan Erdoğan, yurtta sulh için ne yapıyor? ABD Başkanı ve İsrail'den aldığı güçle çözümsüzlük olan kanlı yöntemlerde ısrar ediyor. Dürüstlük bu mu? İsrail'e en büyük desteği veren kendisi değil mi?
    Cevapla
  • Ali ercan 15 yıl önce Şikayet Et
    ne biçim reklam bu yaw. kimse görmüyor mu bu reklamları, tam yazının üstüne koymuşsunuz, bu kadar ciddiyetsizlik saygısızlık olmaz. Bu haber ve reklamları düzenleyenler hiç mi dönüp bakmıyorlar kontrol etmiyorlar yaptıkları neye benziyor diye. Bu siteye koyduğunuz bir haberi 400.000 kişi okuyor. Lütfen layık olmaya çalışın.
    Cevapla
  • AZİZ TAŞABATLI 15 yıl önce Şikayet Et
    reklam. Sayın editör reklamları böyle yazıları okuyamayacak şekilde gözümüze sokarsanız olmaz.Reklamı kapatmayı benmi beceremiyorum yoksa kapanmıyormu.Haber7 açılış sayfam ama böyle yaparsanız fikrim değişecek.
    Cevapla
  • Hüseyin atış 15 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları ADAMdır Bazılarıda adamcağız.. Bir ADAM var ülkesinin şan,şeref ve onurunu koruyan,aslan yürekli insanının dilinden ve dininden anlayan Allah onun yar ve yardımcısı olsun.birde adamcağızlar var kendi egoları için ülkesinin ve milletinin onurunu çiğneyen halkını ve ülkesini tüm dünyaya rezil etmeye çalışan.Allah böylelerine aman vermesin.bunların hepsi cezalarını çekmeli.demokrasiye müdahaleyi birdaha akıllarından bile geçirememeliler.birde yüreksiz siyesetçilere bir lafım olacak.bu ülkeyi yönetmek için silaha değilde yüreğe ihtiyaç var.
    Cevapla
  • kara_oglan 15 yıl önce Şikayet Et
    .... karadayı ve ekibi tutuklanmalı,hukuk dısına cıkan herkes hesabını vermeli,eski günler yok artıkibu milletin daha fazla tepesini attırmayın!!!Bu arada tesekkürler nazlı hanım
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat