Türk'ün Kürtçe konuşması ''bi xêr bê''
Türk'ün Kürtçe konuşması ''bi xêr bê''
Yer yer domates, kayısı, fındık üreticilerinin şov alanına dönüşmesi yadırganmayan Meclis'in, zaman zaman en derin insani sorunlarımızın ifade edileceği bir yer olarak hatırlanması fena bir kazanım mıdır?

Yorumlar6

  • aşiyan dönmez 15 yıl önce Şikayet Et
    kafam karıştı. Çok ilginç gelişmeler oluyor. inanınki artık kafam karıştı. ama aklıma sıkça şu düşünce geliyor. secimden sonra kapatılır sanırım dtp. şimdi sanki seçimde halkı etkilemesin olumsuz propogandaya sebep olmasın diye ellemiyorlar. çünkü normal şartlarda çok daha basit nedenlerden dolayı parti kapatıldığını izledik biz bu ülkede.
    Cevapla
  • Kenan Kaplan 15 yıl önce Şikayet Et
    TRT6 ÇOK GEÇ KALMIŞ BİR OLAY. Türkiye'nin en derin yarası Kürt sorunu ve bu konuyu bağrıp çağırmakla, hiç bir şey yapmamaklla, ya da benim durduğum noktaya geleceksen uzlaşırız gibi saçma sapan uzlaşı mantıklarıyla çözmeye çalışanlara sizin söyledikleriniz davul zurna misali sayın hocam. Çünkü bu kişiler aslında içlerinin boşluğunun, projesizlikleri anlaşılır diye düşmanlıkların sona ermesinden hiçbirşeyden korkmadıkları gibi korkuyorlar.
    Cevapla
  • Abdullah ADEMOĞLU 15 yıl önce Şikayet Et
    BE XER BE: HAYIRLI OLSUN.. Bizde bie söz vardır. Hakikatı söylemek muhakkak doğrudur Fakat her yerde söylemek doğru değildir. Dorularımız olabilir ama bunları uygun zemin ve zamanda söylemeliyiz. olur olmadık söylemlerle toplumu germemeliyiz. Herşeyde bir güzel bulana selam olsun. Yolu daim açık olsun...
    Cevapla
  • can bahadiroglu 15 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Bakıyorum da böyle tribünlere oynayan, solagan atan, kavga eden yazılara daha çok yorum geliyor.Aslında çözüm üreten,hakikate çağıran, ufuk açan,dünyanın golabal bir köy haline geldiğini bilen bu yazılar bu memleket için daha hayırlıdır.Türkiye bu zihniyete sahip insanlarla iç kavgalarını bitirecek ve lider bir ülke olacaktır.
    Cevapla
  • adiga 81 15 yıl önce Şikayet Et
    "bi xêr bê" ne demek ?. Meclis sorunlara çözüm aranılan bir çatıdır. Terör örgütlerinin sisyasi uzantılarının provokasyon arenası değildir. Türk denen adam bütün milletin anlayacağı gibi derdini dile getirse ya. Ama amacı belli. Ben de TÜrk'e ve pkk yandaşlarına bişey diyorum."
    Cevapla
  • bilal inanc 15 yıl önce Şikayet Et
    guzel. yazarimizi tebrik ediyorum. cok guzel deginmis her acidan bakmayi denemis
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat