Her kadın biraz Budisttir, çünkü mutlaka bir Öküze tapmıştır...
Her kadın biraz Budisttir, çünkü mutlaka bir Öküze tapmıştır...
Öküz erkek, kadına kendine bağlayıp, havasını atıp,onu kullanıp, ruhunu okşattırıp, zevkini yaşayıp, arkasından toz olup, hatta biraz da intima alıp, çaresiz bırakmayı arzulayan erkektir...

Yorumlar30

  • mamosterik 15 yıl önce Şikayet Et
    öküzümsü bir yazı. aslında bu rehe da nasıl yazıyor diye bi bakayım dedim ilk defa., hay bakmaz olaydım. yazının geneline değilde; bir yer dikkatimi çekti aklınca engin ardıç'a özenerek editöre sıttin sene konusunda ders vermeye kalkışması, burda baya komik olmuş. bak dostum engin ardıç ciddi bir yazardır sense sadece magazin yazıcıs olursun! sen en iyisi papyonla masa tenisi oynamaya git :)))
    Cevapla
  • Sami Kahlert 15 yıl önce Şikayet Et
    ??. Reha Muhtarin Resmi ve yanibasinda o Baslik:"Her kadin biraz Budisttir cünki mutlaka bir Öküze tapmistir" Birbirine o kadar yakismiski,yazinin devamini bile okumaya gerek duymadim. Reha Muhtar ve kadinlar!
    Cevapla
  • Majestelerim 15 yıl önce Şikayet Et
    NE BİÇİM YAZI. senin kafan düzgün yazı yazmaya ve düzgün konuşmaya basmıyor.artık bunu kabul et ve köşende otur.' öyle bir söz söyle ki sözünden ibret alsınlar. söz bilmiyorsan, SÜKUT et de seni insan sansınlar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yunu x 15 yıl önce Şikayet Et
    sittin sene. bu adam zır cahil cahilden de öte a.... ineği öküz yaptı hinduyu budist hızını alamadı arapça 60 anlamındaki sittini 66 yaptı üstüne okunuşunu değiştirdi yetmiyormuş gibi t leri d ye çevirdi cehaletin ahmaklığa devşirilmesini tamamlamak için editöre not düşmüş (doğrusu benimkidir sakındeğiştirme)
    Cevapla
  • Kamil MIZRAK 15 yıl önce Şikayet Et
    Tapmak. O bahsini ettigin kadinlarin taptigi da sensin herhalde.
    Cevapla
  • pc-kopat 15 yıl önce Şikayet Et
    tarihi kültür rezaleti.. bu reha muhtara biri dinler tarihi dersi versin. pes yani.. budizm tanrısız bir dindir. ama cehalet olunca böyle saçma sapan konuşulabiliyor. hergün tvlerdeahkam kesen adamların kültür seviyesine bak yaf
    Cevapla
  • Ünal Ünal 15 yıl önce Şikayet Et
    harakiri. bu öküzede yazi yazdiriyorlar ya, bundan sonra sana ahir zaman öküzü diyecegim,hayvan herif
    Cevapla
  • Murad Eyüboglu 15 yıl önce Şikayet Et
    Zavalli. Vay "Zavalli Ahmak" Budizm ile Hinduizm arasindaki farki bilemiyecek kadar cahil soytarisin... Senin gibi "Tibet Öküzlerini" de yillardir Türk milletine aydin olarak takdim ediyorlar ya, iste bu beni cileden cikariyor! Mc Donald's ta "Inek-Burger" yemek, "Sushi-Kurtlarini" yutmak, 3 €'luk sarabi 100 TL'sina deviren zavallilar zümresine üye olmak ile "SOSYETE ve AYDIN" olunuyor iste Memlekette. Mengi, Coskun, Eksi, Özkök, Özdil, Hakan, Beyaz, Bayülgen, Muhtar vs.
    Cevapla
  • marem er 15 yıl önce Şikayet Et
    deha muhtar. adamın adı yanlışlıkla reha diye telaffuz ediliyor aslı deha olmalı gerçekten bir deha!!! budizm ve öküze tapma? hindular bile öküze tapmaz ineğe tapar. reha ve deha ilişkisi öküz-boğa ilişkisine benzer. ancak aslı deha dır. babası Marmara ilahiyatta arapça derslerimize gelmişti.
    Cevapla
  • ahmet elbeyli 15 yıl önce Şikayet Et
    BAZI KADINLAR HAYAT BOYU BUDİSTTİR. tıpkı seninle hayatını birleştirecek talihsiz kadın yada kadınlar gibi.tebrik ederim seni türkiyenin efsane anchorman i hiçbir öküz böylesi öküzce bir yazı kaleme alamaz.acı varmı acı
    Cevapla
  • kimkine 15 yıl önce Şikayet Et
    Yine fazla kaçırmışsın alkolü Reha. Çakırkeyf olsan anlayacamda zil zurna olmuşsun Reha yazdığın yazılar bile sarhoş hepsi alkol komasına girmiş gibi karmakarışık,yarın ayık kafayla aynı konuda tekrar yazda ne demek istediğini net anlayalım böyle zor oluyor........!
    Cevapla
  • oguz 15 yıl önce Şikayet Et
    bilmiyorsan yazma be reha. budistleride okuze taptirdin ya bravo sana reha muhtar.....peki hindular neye tapiyor pandaya mi.....bilmiyorsan bari ac interneti ogren ondan sonra yaz....tvde olsa hadi agzindan acti diycem ama bide yazmis....ne zaman adam olcak bu reha
    Cevapla
  • mehmet ali 15 yıl önce Şikayet Et
    muhtar dengesiz birisidir. evet aynen bağlığını attığım gibi bu adamı ciddiye alıp yazısını dahi okumadım
    Cevapla
  • zinde kartal 15 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl baktın-Öyle gördün. Reha Bey'in yazısı sanıyorum bir özeleştiri niteliği taşıyordur.Yazı içindeki nitelemelerde herhalde ki kendine de bir gönderme var.Sayın Reha Bey bizler sütten çıkmış ak kaşıklar olarak hiç üzerimize alınmadık bu yazınız dolayısıyla.Ne öncekileri,ne şimdikileri,nede sonrakileri üzerimize almayız.Biz o kadar temiziz.
    Cevapla
  • Nurullah FAYDALI 15 yıl önce Şikayet Et
    Ciddiyetsiz ve Cahil. Birincisi: Budistler öküze tapmaz. Öküze tapanlar Hindulardır. İkincisi: "siddin" değil, "sittîn". Bir de biliyormuş gibi açıklama yapmış. Cahil herif. Kendi gibi ciddiyetsiz bir yazı yazmış...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat