Seçimi kim kazandı?
Seçimi kim kazandı?
Sonuç şimdiden belli. Seçimi, Ergenekon kaybetti, Ergenekon’un avukatı Baykal kaybetti, Ergenekon’un Meclis’teki adamı Şahin Mengü kaybetti! Ulusalcılar kaybetti ve AK Parti kazandı.

Yorumlar34

  • gökhan avcı 14 yıl önce Şikayet Et
    iyi güldüm vesselam. hocam allah selamet versin sabah sabah sayende iyi güldüm.insan ancak bu kadar saçmalar yani.6 milyon yeni seçmenin oy kullandığı seçimde akp 1 milyon oy kaybederken chp ve mhp oylarını 2 şer milyon artırıken siz hala kazananın akp olduğunu iddia edip yenilgiyi hazmedemiyorsunuz. yazık siz önce 1.5 yıl içinde nasıl %10 oy kaybettik onun mütalasını yapın.sonra diğer partilere bakın.yoksa iç bölgelerde sıkışıp kalacaksınız ona göre..
    Cevapla
  • Hüseyin Kilicoglu 14 yıl önce Şikayet Et
    sartli tahliye. Millet akp yi sartli tahliye etti.Bir daha millete aykiri icraat yaparsan alasagi olursun diye.
    Cevapla
  • hakan koruk 14 yıl önce Şikayet Et
    kedi uzanamadıgı cigere hesabı. akp kaybetti 8 puan kaybetti hala savunuyosunuz saadet partil değilim ancak niye saadete laf uzatıyosunuz numan kurtulmuş adam gibi adam tayyibede bin basar ulusalcılar içinde dil uzatmış dilipak ne yani satıcı olmaktansa ulusalcı olmak en iyisi kaldımı akp nin satmadıgı bir devlet kurumu kıbrıs türklük onurumuz chp nin sonucu bu baskıların tezahürüdür
    Cevapla
  • selami şirin 14 yıl önce Şikayet Et
    şimdi yada hiç. abdurrahman beyi bir keresinde çengelköy nato yolunda dolmuşta görmüştüm,dolmuşta yolculuk eden halktan biri diye düşünmüştüm, yanılmamışım,yukarıdaki yorumu aynen halkın içinden gelen kelimeler, teşekkür ediyorum kendisine
    Cevapla
  • rana celik 14 yıl önce Şikayet Et
    HEPSİ AYNI. Saadete oy verdim ama içime sinmeyerek.AKP li belediyelerdeki yolsuzluk iddialarından dolayı.Gerçi Saadet gelince yemeyecek mi yemez mi hepsi aynı.1 yıl içinde zenginleşir hemen üyeler.Yok kalmamış helal haram.Adam gibi adamlar atlarına binip mekan değiştirmiş.Yalaka tipliler bir tarafta dindarlık görüntüsü altında bizi sömürüyor diğer taraftan ulusallık.Ahir zaman ümmetiyiz vesselam.Said Nursi misali Ya Rabbi ailemi ve soyumu siyaset şeytanından , hediye altında rüşvetlerden, makam uğruna yapılan takiyyele
    Cevapla
  • harici 14 yıl önce Şikayet Et
    Yalakalığın bini bir para. seçim sonuçlarını dikkatle takip etmeye çalışıyorum, AKP yandaşı yazarlarda malesef yalakalık furyası başladı.KİBRİ yüzünden Milletten UYARI alan Erdoğan'a "Hakkı haykırmaları" gerekirken Taharetçiliğe soyunuyor bizim yandaş medyamız. Ha bu arada gaza gelip AKP ye oy verdik, ona rağmen mersinde kazanamadı. Keşke MHP ye verseydik. Oyumuz CHP ye yaradı :D
    Cevapla
  • ali celik 14 yıl önce Şikayet Et
    Akp= ılımlı Chp. Akp yi destekleyenlerin amacı milli görüşçüleri ve dindar insanları suya götürüp susuz getirmek. Kalkmış bir de ssadeti suçluoyrlar. Dindar insanlar için ne yaptı akp sayında bilelim.Sadece dindar görünen birilerine köşe döndürttü.
    Cevapla
  • Ahmet mestaner 14 yıl önce Şikayet Et
    CHP +MHP+SP=DOĞAN GRUBU +e çete. SP ve Kurtulmuş'a verilen oylar CHP ye gittiği için yazık olmuştur. Ak Parti ile MHP gelecek yerel seçimde dayanışma yapmalıdır. SP'ye halk Erbakan'ın ifadesi ile ''hadi oradan'' demiştir. Genel seçimdeki oyları da CHP ye gitmeden çözüm bulmalıdırlar.
    Cevapla
  • kara murat 14 yıl önce Şikayet Et
    DİLİPAK DÜŞÜNDÜĞÜNÜ DEĞİL YAZMASI GEREKENİ YAZMIŞ. Hakkın hatırı Alidir. Adil olmak zorundayız. Milyonlarca mütedeyyin insanın CHP adaylarının şerrinden korktukları için AKP adaylarına destek verdiklerini bilmeyen var mı? Veya bunu kim inkar edebilir. Herkes kendi çevresinde bu durumda olan kişiler görüyor, sayıları az da değil. Hal böyleyken AKP ye verilen oyların çok önemli kısmının emanet oylar ve kerhen verilen oylar olduğu tescillenmiştir. Hem de bu tescil oylar azalarak yapılmıştır. Bu AKP ye büyük bir mesajdır, el-hak bu seçimin galibi mağluptur.
    Cevapla
  • isa ertuğrul 14 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti yüzde 2 kaybetti,. Yazar doğru yere işaret etmiş sp,doğan medyanın gazıyla AK Partiden oy tenzil ederek chp,li masonlara destek olmuştur partilerini 28 şubatta yerle bir eden bir medya ile işbirliği yapmak sp,lilere hiç yakışmadı öte yandan birçok ilde mhp,nin desteği ile örneğin ığdırda dtp=pkk bld,yi kazandırdı solda tamamen işbirliği yapıldı sağda ise el birliği ile AK Partiye karşı harekat yapıldı.Bu yüzden AK Parti kaybetmedi burdan hizmet almakda zorlanacak vatandaşlar kaybetti.
    Cevapla
  • Rukal 14 yıl önce Şikayet Et
    bu ne düşmanlık?!. yorumlardan zihniyet apaçık ortaya çıkıyor. işimize karışmayın diye diye yapmadığınız hata kalmadı. sen ak partiye oy verenleri cehenneme koy, sonra da bizi niye tvnize çıkarmıyosunuz. siz ak partililere ne kadar düşmanca yaklaştığınızın farkında mısınız? tayyip yine iyi susuyo size. bence susmaya da devam etmeli. çünkü kulaklarınız kapalı. sadece kendiniz konuşuyorsunuz.
    Cevapla
  • ALİ MİNYUM 14 yıl önce Şikayet Et
    SAADETLİ KARDEŞLERE. Saadet Partili kardeşlerim. Hiç nefesinizi tüketip uğraşmayın. Parmaklarınızı yormayın. Klavyenizi eskitmeyin. Bu size cevap verenlerle de muhatap dahi olmayın. Çünkü muhatabınız olmazlar. Bunlar bizi anlayamazlar. Bunların bir davası filan yoktur. Nerde ekmek bunlar ordalar. Dün ordaydılar (Anap-Mhp-Dyp-Chp vs.) Bugün başka bir yerdeler. Elin kesesinden boyuna konuşurlar. Orda ekmek bitsin bilin ki başka yerdeler. Onun için boşverin değmez.... Hepinize Selamlar.
    Cevapla
  • zehra ateş 14 yıl önce Şikayet Et
    vah dilipak vah. sp nin ,doğanın oyununa geldiğini ssöylemen çok ayıp,sp ne yapsaydı yani hangi kanalda konuşsaydı ,stv ,kanal7, kanal24 vs spye yer verdilermi .bizden sandığımız sizin gibi yazarların yorumlarına hakaretle karşılık vermemek için gerçekten kendimi zor tutuyorum .sabrımızı zorlamayın.kardeşliğimizi tehlikeye atıyorsunuz.şu akp yi anlmaya çalıştığınız kadar sp yi de anlamaya çalışın ya da bizim işimize karışmayın
    Cevapla
  • Şevket Yıldız 14 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorumda,Akparti düşmanları sevindirik olmuşlar. Boşa seviniyorsunuz,buna hilal taktiği derler,düşman sizin geri çekildiğinizi düşünsün diye yapıldı.Bir kaç gün önce M.Kaynak'ın yazısını tekrar okuyun,Akpartinin bu seçimde niye geride kaldığını anlarsınız.Birde Akparti iki günü birbirine eş olmaması gereken bir parti,bu gevşeyen tembelleşen teşkilatların ortaya çıkması ve tazelenmeleri için bir fırsat olacak.Bu seçim bütün düşmanların olanca güçleriyle saldırdığı bir seçimdi,yani maksimum güçlerini göstermelerine rağmen Akparti aynı oranda kaldı.
    Cevapla
  • emrah altinkaya 14 yıl önce Şikayet Et
    komik:). yazar herhalde yazısını dünkü seçim sonuçlarının %1 i açıldıktan sonra yazmış..çoğu, rakamlarda dahil yanlış..ayrıca akp'nin amigoluğu şeklinde subjektif bir yazı..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat