Mustafa Kemal kimdir?
Mustafa Kemal kimdir?
Genelkurmay'ın Atatürk'ü ile, Diyanet'in, Erbakan'ın, Adnan Hocanın, Ahmet Tekin’in, Ahmet Akgül’ün anlattığı aynı Atatürk mü?

Yorumlar72

  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk hangisi? Ahmet Akgül’ün, Adnan Hocanın, Ahmet Tekin’in Atatürk'ü. Kaç tane Atatürk var bu memlekette kardeşim..diyorsunuz..! Adayların hepsi de birbirinden değerli maşaallah. Bir eksik var, o da fesli kadir. Gene de ben tercihimi Adnan Hoca ( benim değil, sizin deyiminiz ) dan yana kullanacağım. Kendisi çok ama çok derin hocadır, yalan söylemez..!!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • darbelere dur de 15 yıl önce Şikayet Et
    isim soyad yazmak marifet değil. suç teşkil eden yorumlar yazıldığında cezai müeyyide uygulayacak adli makamlar kişilere pek kolay ulaşabiliyor.kaldıki ben 2 yıl boyunca açık ad ve soyadımla yazdım nickim çalındıktan sonra haber 7 editörleriyle irtibat kurarak çözüm aradık onlarda yeni bir nick kullanmamı uygun gördüler.sitenin devamlı takipçileri adımı soyadımı bilirler nick değişikliği yaptığımda açık olarak bu durumu ve yeni nickimi yoğun ilgi gören haberlerde ilan ettim.küfür ve hakaret içeren yorumun orda duruyor!
    Cevapla
  • murat sungur 15 yıl önce Şikayet Et
    Liderleri nasıl görmeliyiz. "Mekke'nin fetih günüydü...Bir adam Resulullah'ın yanına yaklaştı. Korkudan, heyecandan titriyordu. Resulullah da gördü adamın bu halini ve dönüp seslendi: " Titremene lüzum yok, ben kral değilim " Ve ardından dedi ki; " Kureyşli kuru et yiyen bir kadının oğluyum ben." Yani bende gördüğün ne varsa hepsi Allahındır ben de aciz bir insanım ve liderlerinize bu tarzda bakın anlamında tatlı veciz ifadelerde bulunmuş önemli bir ders vermiş. Sabah yazarı haşmet babaoğlu yazısına eklemiş bu hadisi
    Cevapla
  • murat sungur 15 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkten önce. Öncesinde de bu millet şanlı bir tarih sahibi aziz bir millettir.Bu milletin şanı ne fatihten,ne mustafa kemalden,ne ulubatlı hasandan gelir.Zira onları omuzlayan, yetiştiren,kendine hizmet ettiren iman dolu sineleriyle büyük bir millet var.Sen gel 1500 yıllık şanlı tarih sahibi koca milletin şerefini içinden bir ferdine bağla.Kişiler ölür gider.Kimse milleti minnet altında bırakamaz.Türk milleti kendine hizmet edenlere fazlasıyla ücretini ödedi.
    Cevapla
  • murat sungur 15 yıl önce Şikayet Et
    sami muratlı. senin bu ifaden çok eskidi.İnsanlar özgür kalmak istiyor.Ne yani memleketi amerika kurtarsaydı ingilizlerden ,Amerikanın kulu mu olmak lazım.Şu memleketin binasına kim bir çivi çaktıysa ücretini Allahtan beklesin, miletten beklemek şöhret perestlik olur.Kaldı ki bir savaşın zaferi komutandan ziyade şehit düşen askere itaf edilir.Atatürk olmasaydı deden ingiliz olurdu ifadesi Türk milletini aşağılamaktır.Başka kapasite,varlık göremedin mi bu millette.Yanlışsın bu şanlı millet aptal olamaz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Muhammed İzzet 15 yıl önce Şikayet Et
    Selam. Ölmüş gitmiş bir Ademoğlu, hesabını Allah'a verecektir. Ne olduğu, neye inandığı ve nasıl inandığı bizi ilgilendirmez. Biz kendi hesabımıza hazırlanalım kendi işimize bakalım. Selam ve dua ile.
    Cevapla
  • mehmet kılıç 15 yıl önce Şikayet Et
    abartılmışın da abartılmışı. Abdurrahman bey çok cesurca ve akillica bir yazı ele almış...Ben de Atatürk hakkında abartılıp anlatılanlara inanmıyorum..Öyle brinden bahsediliyorki,,biraz aklı olan, o kişinin değil insan ,beygamber bile olmadığını neredeyse tanrı olduğunda hükmeder.bir kişinin anlatılanların tümünü yapabilmesine imkan yok ve değil 61 belki 200 yıl ömür bile yetmez.
    Cevapla
  • yurtsever 3 yıl önce Şikayet Et
    okumadığın yorumlarından belli oluyor. Toplumumuzun genel hastalığı, rahmetli Mumcu'nun dediği gibi ''bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak'' kolayımıza geliyor. zahmet edip öğrenmek istediğin konu veya kişiler hakkındaki kitapları biraz oku, büyük insanların (Fatih, Napolyon, Anştayn, Atatürk Vb.) nasıl büyük insan olduğunu ve haklarında anlatılanların az bile olduğunu göreceksin.
  • canadian 15 yıl önce Şikayet Et
    sahte ataturkculer. goruyoruz ergnekondan pkk baglantilarindan yargilanan sahte ataturkculer inaninki ataturku sevmiyorlar, iste bu sahteciler guya ataturke skayet ediyorlarmis degerli komutan ataturku birakin mezarinda rahat etsin sikayet etsen ne olur. imkansiz diyelim yuce RABBIM ataturk e izin verdi geri dirilmesi icin yemin ederimki ilk o sahte ataturkculeri idam eder....
    Cevapla
  • yurtsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün itibarıyla geçmişte yazdığından bu yazından dolayı utanıyormusun ? ve o insanlardan özür dilemek gibi bir erdemli yazı yazacakmısın.?
  • canadian 15 yıl önce Şikayet Et
    cokk ateist gormus iyilik melegi cok musluman gormus kotu. eminmisin sen musluman gordugune peki muslumanlara hakaret ediyorsan sen necisin budist mi...hic bir dine saygisizlik yapmayin ve muslumanlarada eger muslumanlar suan sizin gozunuzde kotu gorunuyorlarsa orda suc yine uslumanlarin kuran-i tam anlayamamalarindan dolayi bunlari yasiyoruz..
    Cevapla
  • canadian 15 yıl önce Şikayet Et
    yaziyi okumadanmu yorum yapiyorsunuz. bakin ataturk zekasiyla turk kurt milletini birlestirerek savasi kazandilar ama burda sehit dusen insanlara haksizlik yapiyorsunuz ataturk gercek bir lider lakin onu yuceltmede ileri gitmeyin.fatih sultan da lider onu da kimse yuceltmesin..tek yuce ve ulu olan savasi kazanmamizi saglayan yuce yaratan ALLAH tir...
    Cevapla
  • sami muratlı 15 yıl önce Şikayet Et
    (2)Darbeye dur diyen ama adını yazamayan kardeşe.... Ben ne olursa olsun bugüne ve hale gelmemizde büyük fedakarlıklarıolan bir insandan"bu adam"ve"daha dedsi bile belli olmayan adam"olarak bahseden ve kendini muhtemelen"Elhamdülillah müslümanım"diye tarif eden,çarpık ve islamla bağdaşmayan sorgulamadan düşünmeden aklını kullanmadan körü körüne fikir yürüten zihniyete karşı bunu yazdım,kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıp dedikoducu avam insan olmayalım'a dikkat çekmek istedim ama ne kemalistliğimiz kaldı nede kfrbazlığmız tsk.ler walla ne diim abi kitlendim
    Cevapla
  • sami muratlı 15 yıl önce Şikayet Et
    (1)Darbeye dur de!meden önce, Oku!Yaradan Rabbinin adıyla.... Sevgili kardeşim ben ne Kemalist, ne de başka bir ist'im, sadece bu yazıya ilk yorum yazanın yorumuna istinaden yorum yazmıştım,ama sen onu okumadan beni hem kemalist,hemde küfürbaz yaptın buda bizim ne kadr peşin hükümlü ve okumayı sevmeyen toplum olduğumuzun aynası bence.Daha buraya adını bile yazacak medeni cesaretten yoksun insanlar ne garip yorumlar yapabiliyorlar demek istemiştim,buna rağmen beni haklı çıkardın teşekkürler ve de;ikra!Bismirabbikellezi halak...abi,yuh artık el insaf yaa biraz dikkat ya
    Cevapla
  • GÖKHAN 15 yıl önce Şikayet Et
    ..................... o zaman bende bi açıklık getireyim atatürkün dinsiz veya dindar olması kendine fakat ırzı,namusu,dili,dini kurtarmak için bir takım çabalar göstermiş vede başarılı olmuş atatürkten vede atalarımdan allah razı olsun vede gani gani merhamet etsin hepsine. Önce cenab-ı Allahın izni daha sonra atalarımın göstermiş olduğu azimle bu cennent vatanı düşman işgalinden kurtarılmıştır bize düşen ise yaptığımız icraatlarla geçmişimizin kemiklerini sızlatmamaK vede ülkemize sahip çıkmaktır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • MÜMİN SEÇİM 15 yıl önce Şikayet Et
    ÖLÜDEN MEDET. Ben anlam veremiyorum bu yatırlara gidip ip bağlayanlar nasıl ölüden medet umuyor ve geri kafalı oluyorlarda ,yine bir ölünün önünde dikilip birilerini şikayet edenler, bişeyler yapmış sevap veya günahın hesabını verecek olan kişinin arkasından konuşup, fi tarihinde yapılan devrimin günümüzde işe yarıyacağını savunanlar ileri kafalı oluyor. devire ayak uydurun beyler bırakın süngüleşmeyi adamlar düğmeye basıyorlar
    Cevapla
  • darbelere dur de 15 yıl önce Şikayet Et
    sn editör. sami murat gibi kemalistlere küfür ve hakaret gibi bir ayrıcalığınızmı var?bakıyorum her nedense haber 7 de hep kemalistlerin küfürleri yayınlanıyor.ben burdan sizide kemalistleride edebe davet ediyorum !!!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat