Recep Tayyip Erdoğan'ın son seçimi!
Recep Tayyip Erdoğan'ın son seçimi!
Haber 7 yazarı Hüseyin Yayman’a göre Başbakan Erdoğan son kongresini yapacak ve partinin 2011 kadrosunu kuracak... Sürprizlere hazırlıklı olmak lazım... Ak Parti kongresini hengi sürprizler bekliyor, neler olabilir?

Yorumlar35

  • ALİ CAN 14 yıl önce Şikayet Et
    PARTİ YÖNETİMİ ÖZGÜRLÜKÇÜ VE DEĞİŞİME AÇIK OLMALI. Partide statükoculara taviz verilmemeli hatta yer verilmemeli. Ülkeyi özgürleştirecek, zenginleştirecek kararlı, dirayetli bir yönetim kadrosu kurulmaya çalışılmalı. Kişilere mahkum bir siyaset değil ilkesel bir siyaset benimsenmeli. Kim ilkelere, temel değerlere daha çok bağlıysa ve güçlü, etkili bir pratik ortaya koyuyorsa öne çıkmalı. Şahsi çıkarları peşinde koşan, dar düşünen, zayıf bir pratik ortaya koyanlar pasifize edilmeli ya da tasfiye yoluna gidilmeli.
    Cevapla
  • şükrü ertaç 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah Sevgili Başbakanımızı bu ülkenin başından eksik etmesin,. Aşağıda yorum yapan bazı yorumcular alışmışlar herşeyin yok olduğu yasak olduğu yıllara benzin yok yağ yok enflasyon yüksek sağlık desen berbat ilaç yok yol yok rüşvet çok hayatına alışmış garipler herşeyin bol enflasyon sıfır alt üst geçitler metro avrupai bir hayat haklısın arkadaşım ben senin yerinde olsam köyüne geri dönerdim alışamassın sen böyle bolluğa ama çalışmadan devlet bana baksın diyorsan o zor işte başka kapıya örneğin chp veya mhp,ye gör hanyayı konyayı..
    Cevapla
  • necdet kızılırmak 14 yıl önce Şikayet Et
    Küresel kriz derinleşerek devam ederken. Benim hiç aklımdan çıkmıyor ki, ne kadar gündem değiştirseler de işçi emeklilerine verilen(sadaka bile olmayan) zam da hep aklımda, gelecek sene olması beklenen seçimde de unutmayacağım.
    Cevapla
  • mehmet öztürk 14 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK OLUR..... Yıllarca bu milleti sömüren geçmiş dönemlerin siyasetçilerin,liderlerin vs.lerin giyemediği ATEŞTEN GÖMLEĞİ giydiniz.Bir devrim yaptınız.Seninle gurur duyuyoruz.T.C. Devletinin bakisi oldunuz.Size güveniyor seninle devam diyoruz.Saygılarımızla
    Cevapla
  • İsmail AVŞAR 14 yıl önce Şikayet Et
    mübala yapmayın. Bu Memleket Sahipsiz Değil.Bu Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önderimiz MUSTAFA KEMAL\\\\\\\'in Çizgisinde Ve Fikirleri Doğrultusunda Giedecektir.Gitmek Zorundadır.Bazılarının Düşündüğü Gibi Değil.Onlar Avuçlarını Yalayacaktır.
    Cevapla
  • serdar taş 14 yıl önce Şikayet Et
    abartı. ilk seçimde görücek sandığın dibini ak parti sevenler...asrın lideri.....olsa olsa mustafa kemal atatürk olur..başka adayda çıkmaz bu ülkeden....fazla zeytinyağına gerek yok....
    Cevapla
  • kerim parlayüksel 14 yıl önce Şikayet Et
    bu kalp seni unuturmu recep tayyip erdoğan.. vur vur inlesin ,not:sitenin yeni hali çok karışık,eski sitemizi geri istiyoruz...
    Cevapla
  • ismail 14 yıl önce Şikayet Et
    gelecegin basbakanı. bence dış işleri bakanı Ahmet davutoglu gelecegin basbakanıdır
    Cevapla
  • harun uğur 14 yıl önce Şikayet Et
    ASRIN LİDERİ SEVGİLİ BAŞBAKANIM.... kim nederse desin, şunu bilmelisin. ALLAH için görev yapanın ALLAH için yardımcıları olur. ve herşey ALLAH RIZASI için olursada BU UĞURDA ŞEHADET İÇİN HERZAMAN VE HER YERDE ALLAHIN ORDUSU HAZIR VE NAZIR BULUNUR ELHAMDÜLİLLAH. bizler senin samimiyetine inanıyor ve seni AALH rızası için ölümüne destekliyoruz.ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.amin...
    Cevapla
  • hakkı coşkun 14 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar sendeyiz. hepinize başarılar diliyorum boş yorumculara bir de benim söyleyecek sözüm var pkk yi sizlerin savunduğu insanlar neden bitirmedide arap sacına cevirdiğiniz çok işleri bu hükümete temizlettirmek istiyorsunuz bu istemede samimi misiniz yoksa buda başarısız olsun diyemi eleştiriyorsunuz. eleştirmeleriniz çok basit ve yalan üzre olduğundan ak partiye bence güç veriyorsunuz bu hususta size teşekkür ederim.yılandan korkma yalandan kork sen doğruları söyledikce bu millet başa tac eder.yolun acık olsun
    Cevapla
  • AHMET POLAT 14 yıl önce Şikayet Et
    Artık Türkiye demek AK parti demek.. Millet gözüyle gördüğüne inanır. Millet hizmet bekler. Hizmet edene , refahını sağlayana oyunu verir. Darbecilere, darbe yandaşlarına değil oy günahını vermez bu millet. Hiç gık demeyin, chp, mhp türkiye için kabustur. Kaostur. Politika yapacak zeka yok muhalefette. Bir kürt açılımını bile idrak edemeyen beyinler. Siz bugüne kadar hangi hain pkk lıyı görüpte kafasına sıktınız ki, şimdi milliyetçi kesildiniz bu ülkenin başına. Vatanı bölenleri aynı şekilde böleceksin.
    Cevapla
  • Umut ZORLU 14 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakanım!!!! (2). Bizim Bildiğimizi Sende çok İyi biliyorsunki, Haber 7 sitesi gibi bir Siteyi Yalancı Yorumcular bastı.. (vay önce şöyle oy verdim, böyle oy verdim, bidaha verirsem şöyle olam böyle olam) diyen yorumcular tamamen Ak Parti ve siz değerli Şahsınızı karalama amçlı yapılan Bazı Uyuyan yurdumun İnsanının ta kendileridir!!! Onlar ve Onlardan kaçtane varsa bilsinlerki, Şu Ülkemizde ve Dünyada bir Mümin Münafık Savaşı yaşanmaktadır!!!
    Cevapla
  • Umut ZORLU 14 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakanım!!!! (1). Bu Savaşta Doğru Cephede olmayanlar hem bu Dünyada hem Öbür Dünyada Kaybetmeye Mahkumdur!!! Bizler Allah'ın c.c Gösterdiği İşaret Üzre Liderimiz Tayyip Erdoğan bu Çizgisini koruduğu müddetçe Yoluna canımızı Kanımızı Seve seve Vermeye Herzaman hazırız.. Eyy büyük Lider Sen Herzaman sözünde dur!! Yani Diklenme, Daima DİK DUR!!!!! ( İnananlar her zaman Seninle)
    Cevapla
  • cuma avcılar 14 yıl önce Şikayet Et
    Doğruya destek yanlışa köstek. Bence yönetimde kim olursa olsun doğru adımlara destek,yanlışlarda da köstek olmalıyız.Yanılıyormuyum acaba?
    Cevapla
  • ali cılız 14 yıl önce Şikayet Et
    HEYT ASLANIM. birileri gibi koltuğa yıllarca yapışmadan ve 50 yıl koltuktan inmeyen koltuk sevdalılarıan benzemediğin için ALLAH yolşunu açık etsin.cumhurbaşkanı olursun İNŞAALAH.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat