Madem öyle, bu bir veda yazısı...
Madem öyle, bu bir veda yazısı...
“Adam” olmanın yolu hatasızlık değil. “Adam”ın ilki “Adem” de hata ile başlamış dünya kariyerine… Onu “Adam” eden, hatasızlığı değil; hatasını hata bilmesi. Hatasıyla insandır insan. İnsanın ihtişamı hatasında saklıdır.

Yorumlar81

  • Ismail lüser 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bizlere nice yazılarını okumayı nasip etsin yazı da kendimi buldum. Ne guzel yol gösterici eğitici bir yazı olmuş HARIKA sagol
    Cevapla
  • Ismail lüser 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir yazı olmuş eline yüreğine sağlık sana sarılıp ağlamak isterdim sagol binlere sagol gönlünü kaleme aktaramiyanlarin kalemi olmuşsun binlerce sagol.
    Cevapla
  • Mehtap 7 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle HARİKA bir yazı...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ferihe Erhen 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğinize kaleminize emeğinize sağlık mükemmel olmuş...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Adil 13 yıl önce Şikayet Et
    Selam olsun. Rabbim ömrümden ömrünüze katsın ve sizi Muhammed (a.s)komşu eylesin.Sizi Allah için çok seviyor kardeşiniz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • öğretmenim 13 yıl önce Şikayet Et
    Selim TOKCAN a.... bir sözn nasıl ucuz veya değerli olması gerketiğini mümeyyiz eden bir iradeye sahip olmanız beni sevindirdi.Ama gönül pınarları cağlayan nice alimin sohbet halkasında olmak bana ancak seref verir.ve keske de M.islamoğlunun sohbet hlkasında olup da o yürekde cağlayan sesini duysaydm.sorunuza gelince.Evet.. hakkın ve batılın ortaya cıkması için birileri gayret gerekiorzaten imanlı yüreklerin maksadı da bu değilmidir? hz.peygamberin misyonu neydi?Rabbim size kaliteli soz işittiren kullarından eylesin..
    Cevapla
  • bilgi milgi 13 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel. Çok güzel bir yazı olmuş tebrikler. Keşke yazdığınız platform da sizin kadar iyi olabilseydi.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Selim Tokcan 13 yıl önce Şikayet Et
    "ögretmenim&quote. Sizde diyorsunuz ki, hocaniz demis ki, hak ile batil zaten belli olur. 1. e o zaman siz benim yazdigima ne diye yazma ihtiyaci hissediyorsunuz? 2. hak veya batil olan seyin ortaya cikmasi icin birilerinin vesile olmak icin gayret etmesi gerekmez mi? bende onu yapiyorum iste. 3. hocaniz o sözü söylemese siz düsünemeyecekmiydiniz. ne diye ucuz bir cümle icin bile hocanizin dedigini söyleme ihtiyaci hissediyorsunuz? bastonlarizi atin, emin olun, aracisiz da yürüyebileceksiniz.
    Cevapla
  • Hakki Bekar 13 yıl önce Şikayet Et
    İyi Adam. Yazıda sakıncalı bir iki ifade var. Sınanmamışım ben. Sınansam sizden kötü olabilirdim. Öyleyse bana iyi adam demeyin yaklaşımı doğru değil. Zira sınanmamışı sınamamış olana (sehven) bir tür eksiklik isnat edilmiş oluyor. Elbette sınanmamışın sınanmamışlığının da bir hikmeti, sınanıp kaybedenin kaybetmişlik halinin kaza halini almış olmasının da bir gerekli görülmüşlüğü vardır. Bu sualin cevabı kulun haddini aşar. Gelelim benim koyduğum başlıktaki iyi adama. Kim iyi adam? Senai Bey. Bu tahlillere talep hoş
    Cevapla
  • M.Ali 13 yıl önce Şikayet Et
    YAZI MÜTHİŞ HERKES OKUSUN okumadan yazmasın. genel olarak bu yorum yazanların çoğu yazıyı okumadan yazıyor ama gerçekten bu yazı müthiş
    Cevapla
  • Erdoğan AYDOĞAN 13 yıl önce Şikayet Et
    senai beye. nefsini hesaba çeken bir yazı olmuş .senai bey samimi bir uslubla yazmış bu çok açık.siyasi olarak görüşlerine katılmasamda hakkını teslim etmeliyim.ALLAH C.C yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • muhterem al 13 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlık eden klavye kahramanlarına. Senai Bey, ne yazmış yorumcular ne demiş! Yok reyting miş yook neymiş. Sanki Senaİ Beyin reinge ihtiyacı var. burada ücretli yazdığını dahi zannetmiyorum. Ya Hocam boş ver eleştirenleri sen yazmaya devam et. hatta yorumları hiç okuma bence. bunların bir kısmı seni tanıyan ve istemeyen klavye kahramanlarıdır.
    Cevapla
  • öğretmenim 13 yıl önce Şikayet Et
    Hak ve Batıl. Selim tokcan kardesime demek isterim ki Mustafa İslamoğlunu daha bugun dinledim tv de.diyor ki üstad:Hakkın batmak gibi hakkın da tahakkuk etmek gibi bir huyu vardır diyor...belki anlayamadınız daha doğrusu tasavvurunuzda bi yamuklık ihtimali olabileceği ihtimalini düşünerek izah edeyim.Eğer M.İslamoğlu dediğiniz gib bişeylerin tacirliini yapıor ve senai beyde aynı yolcu isemerak etme kardesim parlamana gerek yok.Allah bu tacirlii muvafak etmez.peki ya sen dediklrn Hakkın ihlali ise hesabını kolay kılsn
    Cevapla
  • nil sakay 13 yıl önce Şikayet Et
    baslik herseyi anlatiyor. :))) bu baslikta bile acayip bir reyting kokusu yayiliyor etrafa...gunes balcikla sivanmiyor..... hos okumam yazilarinizi ama ,
    Cevapla
  • Selim Tokcan 13 yıl önce Şikayet Et
    Ayrica. Ayrica, baslikla okuyanlari yaniltarak ilgi cekilmeye calisilmasi da adeta ilk yazidigim tespitlerimin bir aynasi olmus. Iflah olmaz nefs. Nefs muhasebesini bile nefs tatmini icin kullanan nefs!!! Anti-materyalistlik yaparak materyal edinmek gibi bir sey.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat