Çankaya yeter bize / Kâbe Arabın olsun
Çankaya yeter bize / Kâbe Arabın olsun
Ellerindeki imkânlar gasp edilip çaresiz bırakılan “sokak çocukları”, ipin ucunu yakaladı ve Arap sokağının çocukları olmanın gereğini yerine getiriyorlar.

Yorumlar13

  • Cafer UÇA 12 yıl önce Şikayet Et
    süleyman d RUMUZLU KARDEŞİM DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMUZDUR BİLİRSİN -1. İnönü nün düşündüğü gibi olmayan 1950 seçim sonucu, hükümetten ayrılan, fakat devletin bütün yönetim kadroları bürokratları kendilerine bağlıydı. Ama meçlisin çalışmasını kontrol altına alacak sistemin düşünülmemişti. İnönü kaybettiği iktidar gücünü yeniden ele geçirmek için. Ortamı germeye ve öğrenci hareketleri başlatıp, İrtica getirecekler, Cumhuriyeti yıkacaklar yaygaraları sonu. Seçimi halkın kazanmasına hazmedemeyen subaylar, ABD nin de desteği ile durumu değerlendir di. 27 Mayıs 960 darbesi gerçekleştiril di. 960 sonrası TSK ve CHP gizli hükümet olma statüsünü, derin devlet olarak birlikte sürdürecekti. Rejimin tam oturtulabilmesi için halkın bir şekilde huzursuz olması ve mevcut sistemden bıkması için ne gerekiyorsa yapılacaktı. ABD nin Nato ülkelerinde sözde bulunduğu ülke de Rus işgaline olasılığına karşı kontrgerilla birlikleri oluşturmak amacıyla, Bizde de CIA nın organize ettiği ÖZEL MUKAVEMET TEŞKİLATI kuruldu. Bu teşkilat zaman içersinde
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Cafer UÇA 12 yıl önce Şikayet Et
    süleyman d RUMUZLU KARDEŞİM DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMUZDUR BİLİRSİN -2. TSK komuta ve yapısını ve devletin bürokratik yapısını etkisi altına aldı. Çünkü tek amaçlarının Kemalizm veya Ulusalcılık adı altında GERÇEKTE TÜRK TİPİ KOMÜNİZM REJİMİNİ KURMAK ve YERLEŞTİRMEK OLAN TSK komutanları ve Chp elitleri, ABD nin buyruğuna girmekte sakınca görmediler. Sonuçta rejimi koruma uğruna ABD ve İsrail e ekonomik, askeri ve siyasi olarak tam bağımlı hale getirildik. TSK komutanları ve istihbarat birimleri ABD ve İsrail in kontrolünde oluştu. TSK içersinde de 960-970 arası Kemalist ve Ulusalcı çatışması gözle görülür hale geldi. 12 Eylül darbesi ve TS Komutanlarının 28 Şubat kararları Müslümanlığı sonlandırma olayı ABD ve İsrail in desteği ile gerçekleştirildi. Bin sene süreceği iddia ediliyordu. Müslümanlığı batıl biat kültürü, yobaz insanların oluşturduğu hurafelere dayanan bir inanç sistemi olarak gören, zihniyet yapısından ve bu rejimi korumak için dış güçlerle ortaklık yapmaktan çekinmeyenler den ne beklinirdi. Ulusalcılar bellide diğer ayağı Kemalistler.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    İLK MECLİSLER NEDENSE DAĞITILIYOR! TESKERE HAYIRCISI 2001ZAFERİNİN MİMARLARIgibi. Ne dersin dede? Nerede Akp nin ilk meclisi? Güçlü adaylar yerine evet efendimci, silik adamları tercih ederek tepki çekecek icraatlarına içeriden gelebilecek engeli ortadan kaldırılmadı mı? Küresel sömürgenlerce çok önceden planlanan Irak İşgalini hedefleyen suni bir kriz konjonktüründe peynir ekmek,Başörtüsü,adalet edebiyatıyla gelenlerin BORSAMIZdan tutun da Telekom,Petkim,Tekel,Araç muayene istasyonlarına,Egedeki balık çiftliklerine,orta büyüklükeki marketlere kadar -adlarını hem buraya sığmaz hem de reklama girmesin diye yazmadımız EKONOMİK VARİYETİNİ- ecnebiye teslim etmesi yetmemiş gibi: ADETA ÜSTÜNE TÜY DİKERCESİNE Gece bile çalışarak çıkardığınız MAYINLI ARAZİ yasasıyla suriye sınırımızı 49 yıllığına İtraile vermeye yırtınmasına, Batıya ve itraile kalkan olan, BÜYÜK ORTADOĞUYA LAİKLİK AŞILAMAYA GİDENLERİN ILIMLI İSLAMİZMİNE DE SIRA GELECEK Mİ? NEDENSE HEP TARİH SAYFALARINDA UÇUYORSUN ! BU GÜNE HİÇ KONDUĞUN YOK!
    Cevapla
  • Hizli 12 yıl önce Şikayet Et
    araplar. yahu Araplar degil miydi avrupalilarla is birligi yapip osmanlidan ayrilan? ne cabuk unuttunuz? once onlar gelsin desin "biz yanlis yaptik, hadi eskisi gibi olalim" diye, sonra biz dusunelim. ben emirliklerde yasiyorum, araplara hele de lubnanlilara, urdunlulere, suriyelilere, suudilere sorsaniz, hepsi turkler bizi yuzyillar boyunca somurdu, optu de optu, ama sonra ingiliz geldi, daha fena optu ve somurdu demekten geri kalmazlar, ama gene de ingilize yamanmaktan vazgecmezler. onun icin hikayeyi birakmak lazim. yatin kalkin Ataturk'e dua edin, yoksa hepimiz koyun olmaya devam edecektik. birakin isteyen dinini istedigi gibi yasasin, kimsenin kimseye soz soyleme hakki yoktur.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 12 yıl önce Şikayet Et
    KEMALİZM KOMÜNİZME YUMUŞAK GEÇİŞİN ADIDIR. ULUSALCILIKSA KOMÜNİZMİN TÜRÇE ADI (1. Osmanlı subayların dan oluşan Devletin kurucu kadrosu, Anadolu halkından oluşan birinci meclisi savaş sonrası 1924 başında dağıttı yerine, Fransız laikliğini temel alan ANTİ MÜSLÜMAN (sonra dan adı Kemalist lik olan) SİSTEMİN OLUŞTURULMASI İÇİN Türk Baas partisi Chp nin kuruluşu tamamlandı. Kendi görüş ve istedikleri Avrupa-i yaşam tarzlarını benimseyecek yeni meclisi oluşturdular. Müslümanlığı batıl biat kültürü, yobaz insanların oluşturduğu hurafelere dayanan inanç sistemi olarak görülüyorlar. Modern hayatın ve gelişmenin önünde büyük engel olarak kabul edilmesi nin sonucu, komünizme yumuşak geçişin simgesi olan Kemalizm devreye kondu. Atatürk de yaptığı toplantı ve gezilerin de, camilerde müftü gibi konuşmalar yapıyor du. Atatürk halkın dini değerlerine dokunulmayacağını söyleme gereğini neden duyuyor du. HALKI ÖVÜCÜ SÖZLERLE İKNA ETMEYE ÇAILŞIRKEN BİR YANDANDA YENİ MİLLET YARATMA UĞRUNA, GEÇMİŞLE YAZILI TARİHİ-KÜLTÜREL ve DİNİ BAĞLARIMIZIN KOPARTILAMSI İÇİN YAZIMIZ DEĞİŞTİRİLDİ.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Cafer UÇA 12 yıl önce Şikayet Et
    KEMALİZM KOMÜNİZME YUMUŞAK GEÇİŞİN ADIDIR. ULUSALCILIKSA KOMÜNİZMİN TÜRÇE ADI (2. Atatürke suikast, Kubilay olayı (ne kadar gerçek tartışılır) sonucun da inançlı insanlar ve önder olabilecek olanlar asıldı veya hapislerde çürütülerek tasfiye edildi. ANADOLUNUN MÜSLÜMAN HALKINA KATI DİNİ ve KÜLTÜREL ASİMİLASYON UYGULANDI. İslamiyetin simgesi olan EZAN Türkçeleştirildi. Buna karşı direnişler kanlı şekilde bastırıldı, Öyle bir noktaya gelindi ki. Atatürk ün vefatında cenaze namazının laiklik gerekçesi ile kıldırılmaması noktasına kadar gelinmişti. Atatürkün naaşı mumyalanarak, kurşun tabut içersinde ETNOĞRAFYA MÜZESİNE GEÇİCİ KABRE KONDU ORADA ONBEŞ SENE ORADA TUTULDU. ŞİMDİKİ ANITKABİRE NAKLİNDE Kurşun tabut açılarak kimlik tesbiti yapıldı. Tutulan tunak kurşun tabutun içine kondu tabut kapatıldı. O şekilde gömüldü. Bunu gizlemeye çalışanların sebebinide açıklamaları lazım. SONRADA ANITKABİR BİR KUTSAL MEKAN HALİNE GETİRİLDİ, BÜTÜN ÜLKE HEYKELLERLE DONATILDI. RESMİ veya GAYRİ RESMİ HER DURUMDA HEYKELLERİN KARŞISINDA MERASİM YAPILIR BAĞLILIK GÖSTERİLERİ Müslümanlıkmı?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet Geldi 12 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklar halkındır. Hani malum batılı aklıevveller R.T. Erdoğan Arap sokağına oynuyor... diyor ya. Onun çamurlu yolları halkı ile aşındırdığını bilmiyorlar ki. Ya da bilmezden geliyorlar. Bizden birileri de “O sokak ağzı ile konuşuyor” demişlerdi.
    Cevapla
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    KABEYİ DEĞİL DE, ORTADOĞUYA LAİKLİK AŞILAMAYA GİDENLERİ ARAPLARA VEREBİLİRİZ :)). Hem de: Çok kifayetli ekibiyle birlikte! Üstüne para bile verebiliriz bu “DIŞI ONLARI İÇİ BİZİ YAKANLARI :))” Hemen Yanlış anlaşılmasın. Bizimkilerin: ÇÖLDE 10 KAPLAN GÜCÜNDE,DİYARBAKIRDA KEDİ oluşundan hareketle diyorum bunları! Yani her şeyi yerli yerinde kullanmak gerekmez mi? Araplar da kardeşimiz.Ve her yer alabildiğine çöl :))
    Cevapla
  • DOGAN YENILMEZCAN 12 yıl önce Şikayet Et
    Ihsan TOY'a. Aga gazetecilik yorumculuk yazi yazma isi sana ikinumara buyuk gelmis... Sen git insaatlarda is bak kendine... Simdi bu yaziyi yayinlayanlari anlamaya calisiyorum... Sanirim onlarda seninle ayni harca kurek sallayacaklar...
    Cevapla
  • gülhan 12 yıl önce Şikayet Et
    Ne Kötü bir Şiir. Ansızın tabutuna saracakları sarıktan bile haberi olmayan birinin şiiriBaşı sevda konağı olan tiplerin havalanmalarından yazacağı şiir de sözde böyle densiz olur tabi.Sonunda onuda kefene sarmışlar yada saracaklardır.
    Cevapla
  • Dogan Akbaba 12 yıl önce Şikayet Et
    Lavrencenin OYUNU..... Hem Araplari, Hemde Türkleri Lavrenc OYUNUNA düsürdü.. Yemende ve Arap illerinde Osmanliya iHANET eden Araplar,ve Türkiyede Türk olmayan insanlari basa getirerek.. Müslümanlar Nifak sokulmustur..Peyagamberimize, Baldiri ciplak dediler,Hz. Muhammet sas.= Mehmet e Memishane diyerek tufalet adini taktilar,, Hz.Fatmaya, KaraFatma böcek adini taktilar,,Kabe Arabin olsun, bize Anitkabir yeter dediler..Aglama duvarinda Masonlarla agladilar...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    ???? Kabe Tüm insanlığındır... Kabe,yi Allaha uzanan kıble olarak görmeyen Dünya ile yok olur!.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • halit yusufoğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    yazının uslübü son derece değişik...içeriği son derece gerçekten uzak.... biz kendimize aşırı güvenmenin faturasını her zaman ağır ödemişiz.....biz hala bir oyuncuyuz..siyonismin kurduğu oyundaki rolümüzü yapıyoruz..ama bu sefer baş aktör olarak ..değişen bu....başaktör de bir aktördür...osmanlı lüks yaşamak için borçlandırılarak çökertilmiştir...borç içindeyken ki son dönemine denk geliyor...tüm islam alemini sömürmüştür....ve antipati kazanmıştır ittiihat terakki de son hançeri saplayıp anadoluda türk işgalini başlatmış ve osmanlının islami kalıntılarını silmeye çalışmıştır...teşhis bu...tedavi kurani kerim ve sünneti doğru yaşamaktır.....laiklik reklamı değildir... Türklüğe değil allahın kitabına güvenmektir....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat