Beylerbeyi Vapuru gecikse ne olur?
Beylerbeyi Vapuru gecikse ne olur?
Bütün vapurları “Beylerbeyi Vapuru’na” dönüştürmek çok zor olmasa gerektir. Yeter ki isteyelim, yeter ki nezaketi bir hayat felsefesi yapabilelim.

Yorumlar8

  • Hayrullah Akca 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi bir avuç güzel insan olmasa bu dunyada Dünya dönmeyi bırakacak utancından herhalde Bu harika yazınız için size bocluyuz. Yüce Allah sizi ve sevdiklerinizi hep güzel eylesin.
    Cevapla
  • Ali AYDIN 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun bu yazıyı bende çok okuyorum
    Cevapla
  • Soner Emiroğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu yazıyı yazandan razı olsun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    eski istanbul beyefendileri ve hanımefendileri. tanımak nasip oldu. başka türlü insanlar nasıl anlatsam anneannemin dedemin akranlarıydılar. bazıları şapkalı erkekler hanımlarından daha kibar, yol yordam bilirler. evde yapılan gömlek ütüsü yeterli gelmez gömlekler ütücüye gönderilir.ayakkabılar kalıpta bekler. genelde anadoludan gelenleri pek beğenmezler. hanımlar toplantılarda dedikodu yapmazlar birbirleriyle samimi bile olsalar ölçülüdürler. örnek vermeye kalkarsak meryem hanım siz o ruha çok yakınsınız.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Bab-ı esrar 12 yıl önce Şikayet Et
    harika!. İnsana huzur veren hoş bir yazı. sizi okurken Meryem hanım insan huzur duyuyor. Sıradışı ve kendine mahsus yazılarınızı dört gözle bekler olduk. Bu sımsıcak üslubunuzu çok seviyoruz. Bu güzel ve nazik yazı için teşekkür ederiz efendim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Vapurlar Olmasın. Nezaketende olsa insanları seferinden alıkoymak iyi değil..vapur olarak düşündüğümden değil "Beylerbeyi Otobüsü" neden olmasın diye düşünen olur diye..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    he ya... geç kalsın ne olur,patron,amir,müdür.. vb hepsi birer istanbul beyefendisi/hanımefendisi olarak kollarını şefkatle açıp bizi/sizi bekliyor olacak :)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ezel 12 yıl önce Şikayet Et
    Evet Aybike sultan haklısınız. nezaket en fazla ihtiyaç duyduğumuz ama en az önemsediğimiz kavram olarak unutulmuş değerlerimiz arasında öylece duruyor. sizin gibi zarif bir kalem de bunları hatırlatmasa aklımıza geleceği de yok. kutlarım bu hassasiyetinizi. saygılar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat