Rujlu lezbiyenler, erkeksi eşcinseller
Rujlu lezbiyenler, erkeksi eşcinseller
Dün yayınlanan yazımda Eşcinselliğin sadece eşcinsellik olmadığını ideolojik ve siyasal materyal olarak kullanıldığından söz etmiştim. Bu konudaki görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim.

Yorumlar6

  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    eşcinsellikle ilgili son bilimsel görüşler nelerdir. başlığına karşılık bu konuda son söz henüz söylenmemiştir diyebilirim..son söz söyleninceye kadar ki aralıkta herkes bir şeyler söylemiştir söyleyecektir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    evd tek başına mı aslaaaa 3. özellikle görsel medya ve sanat camiasının en üst noktalrından reklam sektrönün büyük çoğunluğuna kadar gayler sarmış durumda. göstermelik kadın sevgililer sözleşme ile tutuluyor. ünlü olması gereken kişiler bu seks tuzaklarına çekiliyor. hocam güzel bir konu ama sizde onları tepkisinden çekindiğiniz için radikal bir yazı kaleme alamamışsınız.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    tek başına olmaz 2. çocuğunuzu özellikle evde bilgisayarı ile tek başına bırakmayınız. eve kalmaya gelen erkek arkadaşı ile oğlunuzun aynı yatakta yatmasına izin vermeyiniz. kızların da hi koyun koyuna yatması doğru değildir. neticede masumane arkaaşlıklar bazen sapabiliyor. kızanlar olacaktır ama bunları bizzat okudum ve dinledim. yazık etmeyin bu ülkenin anadolu yiğitlerine. devlet gay lezbiyen sitelerine erişimi engellemelidir.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Halit Cüce 11 yıl önce Şikayet Et
    yazını çok güzel hocam. fakat birileri ısrar ile bu tarz hastalık veya çarpık durumları insanlara normal gibi dikte etmeye devam edecekler. bu konuyu kitaplarştırmak ve daha çok karşı savunma mekanizması oluşturmak gerekiyor. tv ve diğer yayın organları çocuklarımızı bu konuda çok tehlikeli şekilde etkilemeye çallışıyor. iğrenç bir propaganda ve plan uygulanıyor. biraz dikkat eden insan bunu anlayabilir zaten.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • melis 11 yıl önce Şikayet Et
    görsel medya da hedef kim? . özellikle görsel medya mensuplarının (oyuncu, yapımcı, senarist vs.), yani, erken dönem ergenlere rol model olan bu kişilerin, özel yaşantılarında sapkınlık içinde olduklarını, pervasızca rekram aracı olarak kullanmaları aslında problemin kaynağını da oluşturmuyor mu? sanki kendilerine taraftar toplamak istercesine, media mensupları, abd yapımı simpsons vb. çizgi flimlerde gizli homo karakterleri yaratmıyorlar mı? aile içi ebeveyn rollerinin değiştiği ve çocukların role model olarak görebileceği ebeveyn eksikliği, bu sapık eğilimleri daha da tetiklemiyor mu? şahsen bana zorla empose edilen bilgi ve eğlimlerle manen yıpranmamak için yıllar önce evime tv yi sokmamaya söz verdim. bu bana üç şey kazandırdı, ilim ve fikir önderlerinin radyo programları, afrikadan japonya ya kadar her kültürü bana tanıtan ama benim seçtiğim onlarca cd lik flim kolleksiyonu ve uzmanlık alanı dışında binlerce kitaptan oluşan bir kütüphane.
    Cevapla Toplam 26 beğeni
  • ersin 11 yıl önce Şikayet Et
    helal hocam. eşcinselleri aşağılamamak lazım lafınızdan tutun da eşcinsel derneklerinin psikolojik desteklerine tezat demenize kadar bakılırsa 3. yazınızda kimliğinizi açıklayacağınızı düşünüyorum. çok önemli bir haberdi, kandil günü için bire bir.
    Cevapla Toplam 22 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat