Yozgat

Sarıkaya'da park yapım çalışmaları başladı

15:21 10 Ekim 2015
Sarıkaya'da park yapım çalışmaları başladı

Sarıkaya Belediyesi tarafından ilçedeki üç mahalleye geniş kapsamlı park yapım çalışmaları başladı. 

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin Beyazıt, Kazım Karabekir ve Fevzi Çakmak mahallelerine park yapım çalışmalarına başladıklarını bildirdi. 

Yapılacak bu parkların geniş kapsamlı olacağını, ailelerin ve çocukların çok rahat vakit geçireceklerini ifade eden Açıkel, ilçede yaşayan vatandaşların bu hizmete gerçekten ihtiyacı olduğunu ve merkezdeki parklara gitmekte zorlandıklarını belirtti. 

Daha önceden bu çalışmaların yapılacağını duyurduklarını hatırlatan Açıkel, şunları kaydetti:

"Sarıkayalı vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi bu üç mahallemizde park yapım çalışmaları için bismillah dedik. İnşallah alnımızın akıyla bu hizmetlerimizi güzel ilçemize kazandırmış olacağız. Beyazıt mahallemizdeki, Fevzi Çakmak ve Kazım Karabekir mahallesindeki vatandaşlarımızın bizden bu yönde talepleri mevcuttu. Zaten biz göreve gelmeden önce de bu hizmeti yapmayı düşünüyorduk. Bugüne kısmet oldu ve ilk kazmayı vurduk. Yapılacak bu parklar sıradan değil tam donanımlı olacak. İçerisinde, kamelya, büfe, çocuk oyun parkı, spor aletleri ve koşu parkuru olacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.