Yozgat

Sorgun Belediyesinin temizlik çalışmaları

12:03 01 Aralık 2015
Sorgun Belediyesinin temizlik çalışmaları

 Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin  daha temiz bir Sorgun için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlıklı alanlar oluşturmak için daha temiz bir çevreye ihtiyaç bulunduğunun altını çizerek, ekiplerin bu konuya karşı çok duyarlı davrandığını belirtti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, 23 araç ve 82 personelle 24 saat temizlik hizmetini sürdürdüğünü, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, günlük çalışma programlarında tam kapasite ile hizmet ürettiğini anlatan Şimşek, ''Belediyecilik hizmetlerinde temizliğin önemli bir yeri vardır. Sağlıklı nesiller için sağlıklı kentlerin var olması ve sürdürülmesi, modern dünyanın gerekleri arasındadır. Biz de kentimizin pırıl pırıl olması için yoğun çalışma yapıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın da çevre temizliğine karşı duyarlılık göstermelerini bekliyorum. Bu kent hepimizin ve bizim korumamızda” dedi.

Aylık, haftalık günlük şekilde yapılan temizlik çalışması programları dahilinde rutin olarak yapılan sokak temizliğinin yanı sıra ekiplerin mahalle mahalle toplu temizlik çalışması yaptıklarını dile getiren Başkan Şimşek,  pazar yeri ve okul önlerinin temizliğine de özen gösterdiklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.