Yozgat

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları

12:51 10 Aralık 2015
Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları

Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü tarafından düzenlenecek Ufka Yolculuk Yarışmalarına katılacak Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerine Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar’ın “Riyazü’s-Salihin'den 1001 Hadis Seçkisi” isimli kitabı hediye edildi.

Okul Müdürü Halit Arapoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmasının dördüncüsüne katılacak öğrencilere kitapların ücretsiz dağıtıldığını söyledi.

Yarışma sayesinde öğrencilerin hazreti peygamberin değerini ve sözlerinin önemini anlayacağını ifade eden Arapoğlu, şunları kaydetti:

''Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarının ilki ilmihal, ikincisi Kur’an-ı Kerim meali üçüncüsü de Peygamber Efendimizin hayatı konusunda düzenlendi.  Bu yıl dördüncüsü yapılacak yarışmanın konusu ise Riyazü’s-Salihin’den Peygamber efendimizin 1001 hadisi olarak belirlenmiştir. Bizler de öğrencilerimizin bu yarışma vesilesiyle Peygamberimizin hadislerini öğrenip onu örnek almalarını istedik.  Umarız ki insanlık özgürlükte dahil, sahip olduğu değerleri bir yetime borçlu olduğunu idrak ederek O’na gereken saygıyı gösterir.'' 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.