Yozgat

Yerköy’de öğrencilere hatıra takvimi

16:25 28 Aralık 2015
Yerköy’de öğrencilere hatıra takvimi

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde öğrenciler için "Hatıra Takvimi" hazırlandı.

Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenciler için okul tarihinde ilk defa hazırlanan 2016 Hatıra Takvimi'nin hazırlık ve baskı aşamasının bittiğini söyledi.

Öğrenciler için güzel bir hatıra olması düşüncesiyle üzerinde kendileri, öğretmenleri ve okulun fotoğraflarının olduğu bir takvim hazırladıklarını ifade eden Arapoğlu, "Duvar takvimi olarak tasarlanan takvime okulumuzda gerçekleşen etkinliklerin fotoğraflarını yerleştirerek takvimi baskıya hazır hale getirdik. Takvimin basımının tamamlanarak ellerine ulaştığında büyük bir mutluluk ve heyecan yaşadılar. Gök kubbede hoş bir seda bırakmak amacıyla düşündüğümüz hatıra takvimimizi öğrencilerimize ve velilerimize dağıtmaya devam ediyoruz. İlimiz ve ilçemizdeki resmi kuruluşlara da hediye ederek bir farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Bu süreçte kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür eden Arapoğlu, bu sene ilk defa hazırladıkları takvimi önümüzdeki yıllarda da yaptırmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.