Yozgat

Adana'da otomobil ile tırın çarpışması

13:42 08 Şubat 2016
Adana'da otomobil ile tırın çarpışması

Adana'da otomobil ile tırın çarpıştığı kazada hayatını kaybeden cumhuriyet savcısı İsmail Kaya'nın cenazesi, memleketi Yozgat'ın Çekerek ilçesinde defnedildi.

Kaya'nın cenazesi Çekerek Devlet Hastanesi morgundan alınarak Sarıköy köyünde bulunan babaevine getirildi. Burada helallik alındıktan sonra Kaya için köyde bulunan cemevinde tören düzenlendi. Törenin ardından Kaya'nın cenazesi Sofioğlu mezarlığına defnedildi.

Cenaze töreninde Kaya'nın annesi Gönül, babası Ali, eşi Gülizar ve çocukları Nur Eda ile Emre Kaya, gözyaşlarına hakim olamadı.

Törene, Kaya'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü hakim Feyzullah Taşkın, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Çekerek Kaymakamı Mesut Tabakçıoğlu, Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, Çekerek Cumhuriyet Savcısı Rıza Dedebali, adliye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Adana'da görevli cumhuriyet savcısı İsmail Kaya (48) idaresindeki 01 SR 952 plakalı otomobil ile bir tırın E-90 Otoyolu'nda çarpışması sonucu Kaya ile otomobildeki Vedat Çörekli ve Abdulkadir Azınç hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.