Yozgat

Engelli badminton sporcuları Başkan Şimşek'i ziyaret etti

15:10 09 Şubat 2016
Engelli badminton sporcuları Başkan Şimşek'i ziyaret etti

Antalya'da düzenlenen Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Engelliler Umutspor Badminton takımı oyuncuları, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'e ziyarette bulundu.

Şimşek, ziyarette yaptığı konuşmada, Sorgun’un bütün spor dallarında adından söz ettirmeye başladığını, bunun da kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi.

Engelliler Umutspor takımının basketbolun ardından badminton sporunda da ilçeyi başarı bir şekilde temsil ettiğini ifade eden Şimşek “Ben insanlarımızın hiçbir engele takılmadan her türlü sporu yapacaklarına ve bunda da başarılı olacaklarına inanıyorum. Bizler daima onların yanında olacağız” dedi.

Engelliler Umutspor Badminton Kulübü Başkanı Zeynep Ertal Altunkuyu da, Başkan Şimşek’in kendilerine her türlü yardımı yaptığını ifade etti.

Şampiyonaya 62 sporcunun katıldığını hatırlatan Altunkuyu, “Katıldığımız şampiyonada Türkiye üçüncüsü olmak bizleri çok sevindirdi ve ilerisi için çok ümitlendirdi. Bundan böyle daha sıkı ve daha yoğun çalışmayla, daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Şimşek, konuşmaların ardından Engelliler Umutspor Badminton takım kaptanı Süleyman Özdemir ve Tekerlekli Sandalye Baketbol U-19 Milli Takımına çağrılan İsa Arslan’a altın hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.