Yozgat

Gol atan futbolcuya ücretsiz tıraş vaadi

15:50 17 Şubat 2016
Gol atan futbolcuya ücretsiz tıraş vaadi

Yozgat'ta bir berber, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta hafta sonu Kırıkkalespor ile yapacağı karşılaşmada gol atacak Yozgatspor 1959 takımı futbolcularına sezon sonuna kadar ücretsiz tıraş vaadinde bulundu.

İş yerinin camına astığı yazıyla söz konusu maçta gol atan futbolcuları sezon sonuna kadar ücretsiz olarak tıraş edeceğini belirten berber Battal Mavili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fanatik bir Yozgatspor taraftarı olduğunu, Kırıkkalespor karşılaşmasının "derbi" niteliği taşıdığını söyledi.

Yozgatspor'un bu yıl şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu ifade eden Mavili, "Bölgesel Amatör Lig'de bu hafta derbi niteliği taşıyan Yozgatspor - Kırıkkalespor müsabakası oynanacak. Nasıl ki Süper Lig'de Fenerbahçe - Galatasaray derbisi önem taşıyorsa bu maç da aynı şekilde bizim için önem taşıyor. İnşallah bu karşılaşmadan Yozgatspor galip gelecek" dedi.

Yozgatspor ile Kırıkkalespor arasında 1 puan fark olduğuna işaret eden Mavili, "Yozgatspor 1 puan farkla gurupta lider durumda. Hafta sonu oynanacak müsabakada Yozgatspor'un galibiyet golünü atan futbolcuyu sezon sonuna kadar ücretsiz tıraş edeceğim. Aynı şekilde teknik heyeti de ücretsiz tıraş edeceğim" diye konuştu.

- Galibiyete kurban hediye

Öte yandan bir kasap da Yozgatspor'un galip gelmesi durumunda kulübe bir kurban hediye edeceğini bildirdi.

Yozgat'ta kasaplık yapan Uğur Çelik, Yozatspor ile Kırıkkalespor'un büyük bir çekişme içerisinde olduğunu kaydederek, "Yozgat esnafı olarak Yozgatspor'a elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Şu anda gücümüzün yettiği bir kurban. Kırıkkalespor karşısında galip gelinmesi durumunda kurban hediye edeceğim. Lig bitiminde şampiyon olması halinde ise tosun hediye edeceğim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.