Yozgat

Öğrenciler, Nusaybin’e mektup yazdı

14:41 15 Nisan 2016
Öğrenciler, Nusaybin’e mektup yazdı

Kampanyayı düzenleyen, destek olan öğretmen ve öğrencilere hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Arapoğlu “Umarız bu mektuplar güvenlik güçlerimize hızlı bir şekilde ulaştırılarak onlara manevi destek olur ve en kısa süre de düzenlenen operasyonlar amacına ulaşır.” diye konuştu.

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne karşı mücadele eden güvenlik güçlerine moral vermek için mektup yazdı.

Okul Müdürü Halit Arapoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nusaybin'de görev yapan asker ve polislere öğrencilerin mektup yazdığını ifade ederek, "Mardin ilinde kahramanca, canlarını hiçe sayarak vatan için mücadele eden güvenlik güçlerimize moral olması için Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir mektup yazma kampanyası başlatılmıştır. Bizler de bu kampanyaya destek vererek öğrencilerimizin yazdığı mektupları Nusaybin’e gönderilmesi için görevlilere teslim ettik.” dedi.

Nurdoğdu Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fulya Şengök rehberliğinde yazılan mektuplar Nusaybin’e gönderilmek üzere Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.