Yozgat

"Taşıma Merkezli okullarda Hayat Sporla Güzel" projesi

14:37 20 Nisan 2016
"Taşıma Merkezli okullarda Hayat Sporla Güzel" projesi

Proje koordinatörü ve TOKİ İlkokulu Müdürü Zafer Tan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında 60 öğrencinin 3 ili gezme imkanı bulduğunu söyledi.

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, "Taşıma Merkezli Okullarda Hayat Sporla Güzel projesi kapsamında öğrenciler, İzmir, Kuşadası ve Denizli'yi gezdi.

TOKİ İlkokulu ile Fatih Sultan Mehmet, Sekili Şehit Osman Pekşen ve Saray Yibitaş Lafarge ortaokulları öğrenci ve öğretmenlerinin proje kapsamında İzmir, Kuşadası ve Denizli'yi gezdiğini vurgulayan Tan, şöyle devam etti:

''Öğrencilerimiz belki de sadece televizyonlardan gördükleri şehirleri yakından görme imkanı buldu. Öğrencilerimiz ilk olarak İzmir'de Çiğli'de bulunan Doğal Yaşam Parkı, Atatürk Müzesi, Etnografya Müzesi, Kızlarağası Çarşısı, Kemeraltı, Narlıdere'deki Gemi Müzesi, Selçuk'ta bulunan Efes Müzesi, Efes Antik Kenti, Meryem Ana Kilisesini ziyaret edip Kuşadası'na geçti. Kuşadası'nda ise sahil turu, Kuşadası Çarşısında alışveriş için serbest zaman verildi. Denizli ziyaretinde ise Pamukkale traventenleri, Pamukkale Hierapolis Arkeoloji Müzesi, Pamukkale Natural Park gezildi.''

Gezinin sorunsuz geçtiğini dile getiren Tan, ''İlçemizde ve köylerimizde yaşayan ve birçoğu il dışına çıkmamış çocuklarımızı böyle bir geziye götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projenin parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, bize yardımcı olan ve sorunsuz bir gezi geçirmemizi sağlayan öğretmenlerime çok teşekkür ederim.'' dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.