Yozgat

İl Genel Meclisi üyeleri Turluhan köyünde incelemelerde bulundu

11:59 06 Mayıs 2016
İl Genel Meclisi üyeleri Turluhan köyünde incelemelerde bulundu

Yozgat İl Genel Meclisi üyeleri Abdulbaki Karataş ve Bülent Akpınar, Çayıralan ilçesi Turluhan köyünde incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclisi üyeleri Abdulbaki Karataş, incelemeler sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turluhan köyüne ait foseptik çukurunun 2015 yılı yatırım programında tamamlandığını, ancak 2,5 kilometre kanalizasyon şebeke hattının 2016'da yapılmaya başlandığını söyledi.

Karataş, 2,5 kilometre kanalizasyon şebeke hattının 112 bin liraya mal olduğunu belirtti.

Bu yıl içerisinde Çayıralan'da 3 köye çocuk oyun parkının kurulumunun tamamlandığını belirten Karataş, ''Oyun parkları muhtarlarımız tarafından tespit edilen yerlere kurulumu tamamlanıp köylülerimizin hizmetine sunulmuştur.'' dedi.

Parketaş ihalesinin de tamamlandığını aktaran Karataş, ''Çayıralan'da 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde kilit parketaş alımı için ayırdığımız 358 bin lira ödenek ile ihalemiz yapılmıştır. İhaleyi alan firma bordürleri köylerimize teslim etmiş, kilit taş sevkiyatı ise bu hafta başlamıştır. Yüklenici ile Özel İdare arasında gerçekleşen protokol gereği mayıs ayı sonuna kadar yüklenicinin tüm köylerimize kilit parketaşları teslim etmesi gerekiyor." dedi.

Turluhan köyü muhtarı Rifat Özdemir da köyüne birçok hizmetin yapıldığını anlatarak, AK Parti hükümetleri ile bütün köylerin hizmete kavuştuğunu söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.