Yozgat

AK Parti Yozgat İl Yerel Yönetimler Toplantısı

16:45 07 Mayıs 2016
AK Parti Yozgat İl Yerel Yönetimler Toplantısı

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. İl Yerel Yönetimler toplantısı Yerköy ilçesinde yapıldı.

Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulunda yapılan toplantıya, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İl Başkanı Harun Lekesiz, diğer ilçe ve belde belediye başkanları ile ilçe başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy'de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ise AK Parti hükümetleri döneminde hem Türkiye'nin hem de Yozgat'ın geliştiğini dile getirdi.

Türkiye'nin her geçen gün istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini belirten Başer, "AK Parti milletin içinden çıkan yerli ve milli bir partidir. AK Parti davası, Yozgat sevdası, Türkiye sevdası, vatan millet aşkıdır. AK Parti davası, mazlum milletlerin davasıdır. Bizler şer odaklarını yıka yıka, millet iradesinin her şeyin önünde olduğunu tüm dünyaya gösterdik. Ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunları da bir bir bozarak ülkemizin kalkınmasının ve gelişmesinin önünü de yine AK Parti olarak biz açacağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal da Yozgat ve ilçelerinde birçok yatırım ve hizmetlerin devam ettiğini belirterek, AK Parti iktidarında her kesime, her alana önemli yatırımlar yapıldığını söyledi.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.