Yozgat

Şehit aileleri piknikte bir araya geldi

17:53 08 Mayıs 2016
Şehit aileleri piknikte bir araya geldi

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde şehit aileleri piknikte buluştu.

Yerköy Kaymakamlığı ve Yerköy Şehit Aileleri Derneği tarafından organize edilen pikniğe, Kaymakam Nevzat Şengök, Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abidin Işlak, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel, işadamı Bilal Şahin, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir ile şehit aileleri katıldı.

Kaymakam Şengök, burada yaptığı açıklamada, ilk kez düzenlenen pikniği geleneksel hale getirmeyi planladıklarını ifade ederek, "Kaymakamlık olarak, bu vatan toprağı için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden ve canlarını hiçe sayarak savaşan şehitlerimizin ailesi ve gazilerimize yönelik piknik programı düzenlemek istedik. İlçemizde ilk kez gerçekleşen bu programı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Bizleri kırmayarak piknik programımıza katılan tüm şehit ailelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Allah herkesten razı olsun. Şehitlere Allah’tan rahmet, şehitlerin aileleri ile gaziler ve çocuklarına da uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Piknik sonrası, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, Kaymakam Şengök'e teşekkür plaketi takdim etti. İşadamı Bilal Şahin de şehit ailelerine çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.