Yozgat

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

13:21 19 Mayıs 2016
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Yozgat'ın Yerköy, Akdağmadeni, Sarıkaya ilçelerinde program düzenlendi.

Yerköy'de Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Kılıç'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa, kapalı spor salonunda devam edildi.

Kılıç, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığını söyledi.

Programa, Kaymakam Nevzat Şengök, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abidin Işlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

- Akdağmadeni

Akdağmadeni Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Salonu'nda düzenlenen programa, Kaymakam Göksel Yüksel, Garnizon Komutanı Nusret Bayram, Belediye Başkanı Suphi Daştan, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Akdağmadeni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfun Öztürk, programda yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a adım atmasıyla Türk milletinin bağımsızlığını kazanma yolunda ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda en önemli adımlardan biri olduğunu söyledi.

Düzenlenen programda, öğrencilerin türkü, şiir ve halk oyunları gösterimlerinin ardından, ortaokullararası voleybol ve futbol turnuvalarında dereceye giren okullara birincilik kupaları verildi.

- Sarıkaya

Sarıkaya ilçesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor Salonu'nda düzenlen programda öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.

Okullararası voleybol ve futbol turnuvalarında dereceye giren okullara birincilik kupaları verildi.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.