Yozgat

YURT–AY Sendikası 2. Olağan Genel Kurulu

11:24 25 Mayıs 2016
YURT–AY Sendikası 2. Olağan Genel Kurulu

YURT-AY Sendikası (Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar ve Eğitim Çalışanları Sendikası) 2. Olağan Genel Kurulunda kurucu ve Genel Başkan Hakan Çeliksoy, yeniden başkan seçildi.

Galata Çamlık Otel'de yapılan olağan genel kurula Genel Başkanı Hakan Çeliksoy ve sendika üyeleri ile davetliler katıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçimde delegelerin tamamın oyunu alan kurucu ve Genel Başkan Hakan Çeliksoy, yeniden başkan seçildi.

Çeliksoy, yaptığı konuşmada, çıktıkları yolda yalnız kalmadıklarını belirterek, ''Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türk milletinin öz çocuklarıyız biz. Bu yüzden 'yurdun çocukları' derler bize. Ne güzel bir unvandır bu taşıdığımız. Her birimizin ayrı bir hikayesi vardır. Önemli olan da aynı hikayede buluşmaktır.''dedi.

Kamuda çalışan arkadaşlarıyla irtibatlarını koparmamak ve kader birlikteliklerini çalışma hayatında da sürdürmek maksadıyla YURT-AY Sendikası’nı kurduklarını ifade eden Çeliksoy, ''Kuruluş gününden bu yana önemli bir yol kat ettik. Dünya görüşü olarak benimseyip, iliklerimize kadar hissettiğimiz düstur 'mazlumun yanında' olmaktır. Haksızlığa uğrayan her kim olursa olsun teşkilatımız hep yanında olacak ve mücadelesini her platformda verecektir. İlkemiz daima hak, adalet ve milletin bölünmez bütünlüğü olacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından görevi devreden yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı plaket verildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.