Yozgat

Emniyetten gazi ve şehit yakınlarına iftar

22:56 26 Haziran 2016
Emniyetten gazi ve şehit yakınlarına iftar

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gazi ve şehit ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Polis Evinde iftara Vali Kemal Yurtnaç, İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Vali Yardımcıları Yavuz Güner ve Adnan Daldal, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu ile gazi ve şehit yakınları katıldı.

Vali Kemal Yurtnaç, iftar sonrası yaptığı konuşmada, ülkesi için can vermiş, kanını dökmüş, uzvunu kaybetmiş insanların herkes için değerli olduğunu söyledi.

Yurtnaç, şöyle devam etti:

''Milletimiz bu fedakarlığın çokça farkındadır. Dolaysıyla bu tür özel günlerde sizlerle hep birlikte oluyoruz. Ama şurasını da biliyoruz ki bu büyük bir acı, bu büyük bir kardeş kavgası. Bu kardeş kavgasının bir an önce bitmesini dileyerek, bu ülkenin huzur ve sükun içerisinde, tüm insanlarının güven içinde yaşaması için dua ve gayret ediyoruz. Bu çerçevede devletimizin olanca gücüyle gerekli tedbirleri aldığını son yıllarda hepimiz görüyoruz. İnanıyorum ki çok yakın bir zamanda bu terör örgütü, kalleş insanlar hak ettikleri cezaları bulacak. Ya teslim olacaklar ya da yok olacaklar. Bizler Yozgat’ta sizlere hizmet eden görevliler olarak daha öncede ifade ettiğim gibi sizlerin hizmetinizdeyiz. Sizlerin ihtiyaçları karşısında pozitif ayrımcılıkla size daha güzel hizmet verebilmenin gayreti içerisindeyiz.''

Vali Yurtnaç, konuşmasının ardından gazi ve şehit aileleriyle birebir ilgilendi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.