Yozgat

Yozgatlı esnaf, Erdoğan sevgisini yorgana işledi

12:19 27 Şubat 2017
Yozgatlı esnaf, Erdoğan sevgisini yorgana işledi

Yerköy ilçesinde yorgancılık yapan Özkan Bekdemir, 3 aylık çalışmayla üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dijital baskı fotoğrafının yer aldığı yorgan dikti.

Yerköy'de 30 yıldır yorgancılık yapan Bekdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokağa çıkan insanların elinde bir çakı ya da sopa olmadan, silahsız, süngüsüz, tanklara, uçaklara karşı göğsünü siper etmesinden çok etkilendiğini söyledi.

Kendilerinin de Yozgat’ta sokağa çıktıklarını dile getiren Bekdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olmak ve 15 Temmuz'u unutturmamak için yorgana Erdoğan'ın fotoğrafını dijital baskısını yaptırarak işleme fikrinin ortaya çıktığını anlattı.

Bekdemir, bir yüzüne Erdoğan'ın fotoğrafının dijital baskısını yaptırdığı yorganı yaklaşık 3 ayda diktiğini belirterek, "Yorganı ilmek ilmek işledim. Sabah erken başlayıp gece yarılarına kadar sürdü. Pazar günleri istirahat etmeyip çalıştım. Üç ayda tamamladığım bu yorganı, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmek istiyorum." diye konuştu.

Yorganın dükkana gelen vatandaşların büyük ilgisini çektiğini ifade eden Bekdemir, şunları kaydetti:

"Gerek iş yerimin yanında bulunan komşularım gerekse ailem büyük destek oldu. Yorganı gören birçok kişi fotoğraf çekip teşekkür etti. Bu işlemeyi isteyerek ve çok severek yaptım. Başkomutanımızı çok seviyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. İnşallah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına giderek yorganı bizzat teslim etmek nasip olur."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.