Yozgat

Şehidin şehadet belgesi annesine verildi

16:26 24 Mart 2017
Şehidin şehadet belgesi annesine verildi

Fırat Kalkanı Harekatında yaralanan ve Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede 19 Aralık 2016 tarihinde şehit olan sözleşmeli er Mehmet Ünal'ın şehadet belgesi Annesi Perihan Ünal’a verildi.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar ve ilçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Gezer, Şehit Mehmet Ünal’ın ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Binbaşı Gezer, Şehit Mehmet Ünal'ın şehadet belgesini annesi Perihan Ünal'a verdi.

Kaymakam Altınpınar, devletin tüm kurum, kuruluş, amir ve memurlarıyla şehit ve gazilerin yanında olduğunu belirtti.

Onların bu vatan uğruna seve seve canlarını verip şehit olduğunu ifade eden Altınpınar, "Onlar bu vatan uğruna can veren kahramanlardır. Onlar bizler sıcak yataklarında uyurken, gecenin kör karanlığında düşman ve hain kovalayan vatan evlatlarıdır. Onlar bu milletin gururudur. Onlar için ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyiz. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, terörle mücadeleyi azim ve kararlılıkla yürüten kahraman asker, polis, korucu tüm güvenlik güçlerine başarılar ve can sağlığı temenni ediyorum." diye konuştu.

Kaymakam Altınpınar ve Binbaşı Gezer daha sonra Ağustos ayında Bingöl Havalimanı yolunda Çevik Kuvvet polislerini taşıyan zırhlı servis aracının geçişi esnasında PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü aracın patlaması sonucu şehit olan Yunus Emre Doğan'ın ailesini de ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.