Yozgat

Fatih Erbakan Sorgun’da konferans verdi

12:55 18 Kasım 2017
Fatih Erbakan Sorgun’da konferans verdi

Erbakan Vakfı Sorgun Şubesi tarafından düzenlenen "Türkiye’de neler oluyor" isimli konferansta konuşan Erbakan Vakfı Başkanı Fatih Erbakan, demir çarıkları giyerek, Milli Görüş zihniyetini yeniden tesis edip, Türkiye'nin öncülüğünde İslam Birliği'ni kurmaları gerektiğini belirtti.

İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen konferansta Erbakan, Milli Görüşle yollarını ayırmış, metalleri yorulmuş, boyaları dökülmüş olanların artık bu millete daha fazla bir şey veremeyeceklerini savunarak, Türkiye'de milli görüşün yeniden iktidar olması gerektiğini kaydetti.

Milli görüşün ikinci 40 yılında yeniden tesis edileceğini aktaran Erbakan, şöyle konuştu:

"Bütün bu söylediklerim sizlerle, bu davaya gönül verenlerle, daha doğrusu bu davanın delileri ile gerçekleşecek. Bu davanın delileri diyorum, bunu yanlış anlamayın. Deli diyorum çünkü, arkasında holdingler, medya, iktidar, karteller olmadan bir davaya sahip çıkanlara, ona gönül verenlere o davanın delileri denir. Peki bu noktada ne yapacağız. Ne yapacağımızı 29 Ekim'de Ankara'da Büyük Gençlik Buluşması'nda ilan ettik. Biz de, Erbakan Hocamızın partisi kapandığında yaptığı gibi büyük bir heyecanla, yeniden abdestimizi tazeleyeceğiz, yeniden kollarımızı sıvayacağız, yeniden demir çarıklarımızı giyeceğiz, karış karış, köy köy Anadolu'yu gezeceğiz, milletimize gideceğiz ve milletimizden yeniden söz hakkımızı alacağız. Çünkü Milli Görüşün ve bizlerin artık insanlık için, İslam alemi için söyleyeceği çok sözler vardır, yapacağı çok işler vardır, atacağı çok büyük adımlar vardır."

Konferansa, Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcıları Bahattin Sungur, Kemal Yurtoğlu, Yozgat İl Başkanı Nihat Kayhan, Sorgun İlçe Başkanı Hasan Çelik ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.