Yozgat

Kaymakam Altınpınar basın mensuplarıyla buluştu

13:16 20 Aralık 2017
Kaymakam Altınpınar basın mensuplarıyla buluştu

Kurum müdürlerinin yetkilerini ve yasal çerçeveyi aşmamak kaydıyla, kendi birimlerini ilgilendiren konularda, basına bilgi vermelerinde hiçbir sakınca olmadığını aktaran Altınpınar, "Haber alma hakkı vatandaşın en önemli haklarından biridir. Bu hakkı en kolay ve en yaygın bir şekilde kullanma yolu da yazılı ve görsel basından geçmektedir. Sizler bir kamu görevi yapmaktasınız. Bu nedenle zaman zaman sizlerle bir araya gelmek, gerek sizlerin sorunlarını dinlemek, gerekse ilçemizin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunmak istiyorum. Bu şekilde çalışmamızın büyük bir yararı olacağı kanısındayım." ifadesini kullandı.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Bir restoranda gerçekleştirilen programda konuşan Kaymakam Mustafa Altınpınar, kamu kurum ve kuruluşlarının basınla ortak çalışmalarının önemli yararları olduğunu belirtti.

Programa, gazetecilerin yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şerif Doğan, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan ve Köylere Hizmet Götürme Müdürü Hasan Özben de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.