Yozgat

Zeytin Dalı Harekatı

15:06 25 Ocak 2018
Zeytin Dalı Harekatı

Yozgat'ta, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na manevi destek olmak amacıyla Çapanoğlu Büyük Camisi'nde mevlit okutudu, dua edildi, cemaate bin Türk bayrağı dağıtıldı.

Yozgat'ta iş adamı Bahri Kayabaş tarafından şehitler için Çapanoğlu Büyük Camisi'nde öğle namazı öncesi mevlit okutuldu, dua edildi.

Namazın ardından cami çıkışında cemaate bin Türk bayrağı dağıtıldı.

Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk askerinin Afrin'de terörün kökünü kazıyacağını ve zaferle döneceğini söyledi.

Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında ve her zaman destekçisi olduğunu vurgulayan Çakır, "Askerimiz ve bütün halkımız, birlik beraberlik içerisinde medeniyetin ve inananların düşmanı terörün kökünü kazıyacaktır. Teröre destek verenler de utansınlar, vicdan azabı içerisinde inlesinler. Terör, medeniyetin, insanların en büyük düşmanı, küresel dünyamızda tehdit olan en büyük düşman. Hukuk devletleri bu terörün karşısında birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmeliler, terörün kökünün kazınması gerekir." diye konuştu.

İş adamı Bahri Kayabaş da Türk milletinin bütün gücü ile askerinin yanında ve her zaman cephede canını vermeye hazır olduğunu belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.